• 1
  • 2
  • 3

Babagan awake dhewe

Anping Sanxing Wire Mesh Factory iki diadegaké ing taun 1990, kang punika Produsèn profesional saka gandheng kabel bolong ,gandheng kabel panel bolong ,hexagonal kabel bolong ,chain link pager , crimped kabel bolong , stainless kawat baja bolong ,anggar netting ,ditambahi logam bolong , jendhela layar , galvanzied kothak kabel bolong , serat bolong , grating bolong , kabel barbed , silet barbed kabel , kabel annealed ireng , Cut kabel etc. Kita produk sing digunakake digunakake ing industri, pertanian, budidoyo, construction, transportasi lan pertambangan. Miturut saiki kita wis diadegaké hubungan bisnis karo 45 pelanggan saka Asia Kidul-Wétan, Asia, Eropah, Timur Tengah, Afrika, lan quadruple jumlah sales lan pelanggan tahunan.

WhatsApp Online Chat !