Aluminium Window Layar

Short Description:

Layar aluminium jendhela digawe saka al-mg kabel alloy ing Weaving kosong. Aluminium kabel bolong bisa dikategorèkaké dadi loro kelas: Aluminium Magnesium alloy kabel bolong lan murni aluminium kabel bolong, dirajut karo dhewe karo kabel aluminium lan kabel aluminium murni. Al layar nyamuk Warna: Silver padhang utawa areng. Aluminium campuran Serangga Screening luwih larang tinimbang Fiberglass Mesh nanging luwih awet. screening aluminium angel lan awet, biasane ing 18 x 16 bolong, 0,011 screening diameteripun, cocok ...


  • Potongan: US $ 3 - 10 / Sheet
  • Min.Order Quantity: 20 Sheet / Sheets
  • Sumber Kabisan: 5000 Sheet / Sheets saben Day
  • Port: Tianjin
  • Sarat Pembayaran: L / C, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Layar aluminium jendhela  digawe saka al-mg kabel alloy ing Weaving kosong.

    Aluminium kabel bolong  bisa dikategorèkaké dadi loro kelas:  Aluminium Magnesium alloy kabel bolong  lan  murni aluminium kabel bolong , dirajut karo dhewe karo kabel aluminium lan kabel aluminium murni.

    Al layar nyamuk  Warna: Silver padhang utawa areng.

    Aluminium campuran Serangga Screening  luwih larang tinimbang  fiberglass Mesh nanging luwih awet.

    Screening aluminium  iku angel lan awet, biasane ing 18 x 16 bolong, 0,011 screening diameteripun, cocok kanggo paling lawang lan jendhela aplikasi. Layar aluminium jendhela  ora teyeng utawa mildew. Diwenehake ing nggulung utawa bêsik Motong.

    Fitur:

    Bolong Serangga  wis entheng, resistance karat apik lan resistance teyeng

    Aplikasi: Minangka  screening serangga  utawa iyub-iyub marang mabur lan nyamuk, pangayoman machinery, materi ventilasi lan nampa sinyal.

    Kita uga sumber sistem bolong serangga, kang dirancang khusus kanggo jendhela lan lawang, lan sampurna kanggo loro domestik nggunakake lan bisnis.

    Carane gampang iku kanggo nginstal bolong serangga?

    bolong Serangga gampang banget kanggo nginstal. Kabeh varieties kita bisa Cut karo gunting kuwat, lan banjur mung stapler utawa matrial menyang panggonan.

    Carane long bakal serangga bolong punika?

    Ing pangarep-arep urip bolong srangga bakal gumantung bahan ingkang dipunginakaken, lan carane asring iku tundhuk nyandhang lan luh. Paling hard-ngagem bolong kita ngedol iku digawe saka logam, lan iki sumadhiya nèng salah siji  stainless steel  utawa  aluminium.

    Kita  fiberglass lan mesh PVC ditutupi  alternatif murah, nanging Akibate padha luwih alus lan kudu mung digunakake ing jero ruangan. Nanging, kita  bolong pet  punika akeh kuwat lan digawe saka polyester karo inti nilon.

    Punapa punika prabédan antarane ditambahi lan  dirajut serangga bolong ?

    Cukup mung, bolong ditambahi kuwat lan tansah sawijining wangun nalika ménggok, déné bolong dirajut akeh luwih gampang kanggo Cut lan bend metu saka wangun.

    Ing endi bisa tuku serangga bolong?

    Yen arep bantuan karo tuku please ora ragu-ragu kanggo telpon kita ing 0086-311-69013206 utawa hubungi kita via  email  utawa ing online.

     20160309021154455445  20160309021170607060 20160309021118301830 
    20160309021176567656  20160309021155755575  20160309021216401640 

     


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    Related Produk

    WhatsApp Online Chat !