Barbecue Grill Netting

Short Description:

Barbecue Panggangan netting sumadhiya nèng logam beda, kaya stainless steel kabel barbecue grill, baja entheng galvanis kabel, utawa gandheng kabel, ing wangun saka babak, kothak, persegi dowo, kurva, lan sapiturute Barbecue Panggangan netting seneng karakteristik panas-resistance, karat resistance, uga aman. We offer wise barbecue ing wangun warata lan wangun gilig, ing specifications ing ngisor iki: 230mm, 240mm, 260mm, 270mm, 280mm, 300mm, 350mm, 400mm, 500mm. diameteripun Wire ing pelanggan requiremen tartamtu ...


  • Potongan: US $ 3 - 8,5 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 5000 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 5000 Piece / Bagéyan saben Day
  • Port: Tianjin
  • Sarat Pembayaran: L / C, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Barbecue Panggangan netting  sumadhiya nèng logam beda, kaya stainless steel kabel barbecue grill, baja entheng galvanis kabel, utawa gandheng kabel, ing wangun saka babak, kothak, persegi dowo, kurva, lan sapiturute Barbecue Panggangan netting seneng karakteristik panas-resistance, karat resistance, uga aman.
    We offer wise barbecue ing wangun warata lan wangun gilig, ing specifications ing ngisor iki: 230mm, 240mm, 260mm, 270mm, 280mm, 300mm, 350mm, 400mm, 500mm. Diameteripun Wire ing pelanggan requirement tartamtu.
    We proses  wise barbecue  miturut pelanggan syarat tartamtu. Barbecue Panggangan kabel netting utamané dipigunakaké ing camping, tenting, militer, travel. Barbecue Panggangan kabel netting adhedhasar crimped kabel netting, perawatan lumahing karo seng ditutupi utawa krom dilapisi. Barbecue Panggangan kabel netting seneng werna padhang lan struktur apik.
    Detail gambaran minangka nderek:
    • Material: wesi crimped kabel netting.
    • Rampung: Seng ditutupi utawa krom dilapisi.
    • Ciri: werna padhang, struktur apik, kaca standar.

    20150601085913311331

    20150601085974167416

    20150601085961996199

    20150601085984738473

    The barbecue grill specifications netting:

    babak

    kothak

    kabel ngukur SWG

    kabel dia. (Mm)

    diameteripun (mm)

    bobot (kg / bêsik)

    kabel ngukur SWG

    kabel dia. (Mm)

    dawa (mm)

    jembaré (mm)

    bobot (kg / bêsik)

    18

    1.2

    240

    0,075

    18

    1.2

    260

    240

    0,09

    18

    1.2

    260

    0,09

    18

    1.2

    280

    260

    0,11

    18

    1.2

    270

    0,1

    18

    1.2

    300

    300

    0.12

    18

    1.2

    300

    0.12

    -

    -

    -

    -

    -

     


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    Related Produk

    WhatsApp Online Chat !