Chain Link Pager

Short Description:

Chain Link Pager uga dijenengi mirah kabel bolong karo bukaan mirah. Kang digawe karo macem-macem kabel metal Weaving dening mesin chain link pager. bahan chain link pager kita kasedhiya ing stainless steel, galvanis, lan PVC ditutupi kabel. Lagi biasane digunakake ing Kebon, yard olahraga, Camping industri, omahé, dalan lan acara kanggo kontrol akeh. Tenun lan Fitur: opening Seragam, lumahing warata, nenun prasaja lan praktis dienggo. Gampang lan fleksibel kanggo instalasi lan nyambungake. Tra ...


  • Potongan: US $ 1.27 - 6.2 / Square Meter
  • Min.Order Quantity: 100 Meter /
  • Sumber Kabisan: 80000 Meter / per Month
  • Port: Tianjin
  • Sarat Pembayaran: L / C, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Chain Link Pager  uga dijenengi mirah kabel bolong karo bukaan mirah. Kang digawe karo macem-macem kabel metal Weaving dening mesin chain link pager. Bahan chain link pager kita kasedhiya ing stainless steel, galvanis, lan PVC ditutupi kabel. Lagi biasane digunakake ing Kebon, yard olahraga, Camping industri, omahé, dalan lan acara kanggo kontrol akeh.
    Tenun lan Fitur:  opening Seragam, lumahing warata, nenun prasaja lan praktis dienggo. Gampang lan fleksibel kanggo instalasi lan nyambungake. Traditional Chain-Link Fencing iku pilihan becik kanggo pinter,, pager wates aman kanggo industri. We gawé pager chain link industri karo panas-dipped galvanized, PVC ditutupi lan kabel baja stainless. Paling populer galvanis chain link pager, kang wis apik resistance kanggo banyu lan karat atmosfer. Nanging, PVC ditutupi chain link kekiatan luwih saka pager galvanized.
    Chain Link Pager Edge Types
    Ana telung jinis pinggiran kanggo milih: ros-rosan - ros-rosan, corak - corak utawa ros-rosan - corak. Chain link pager karo corak biasane bakal nambah keamanan.
    Knuckling - Istilah iki digunakake kanggo njlèntrèhaké jinis selvage dijupuk dening interlocking pasangan jejer kabel ends lan banjur mlengkung kabel ends bali menyang daur ulang Ana. Biasane ros-rosan iku standar, kecuali nyatakake.
    Digawèkaké - Istilah iki digunakake kanggo njlèntrèhaké jinis selvage dijupuk dening digawèkaké pasangan jejer kabel ends bebarengan ing helix Ana 1-1 / 2 mesin dadi, kang padha karo telung twists lengkap, lan cuffing kabel ends ing cetha amba kanggo nyedhiyani TCTerms cetha. Kabel ends ngluwihi corak bakal paling 1/4 inch (6.4mm) dawa.
    Chain Link Pager Specifications:
    Chain Link Pager Specifications: Wire diameteripun 1.2mm - 5.0mm,
    Mesh ukuran 20mm -100mm
    jembaré Roll 0.5m, 1.0m, 1.25m, 1.5m, 1.8m, 2.0m, 2.5m
    dawa Roll 10m-50m .
    Pager kang aku kudu tuku, galvanis utawa PVC ditutupi chain-link anggar?
    Yen sampeyan pengin chain link pager ngadeg 30-40 taun, sampeyan kudu tuku mung pager karo diameteripun kabel 3mm - 4mm. Yen sampeyan pengin duwe katon luwih atraktif kudu tuku pager PVC ditutupi. Mung perlu nglindhungi marang karat, sampeyan bisa milih pager karo galvanized. Yen rencana sijine pager menyang lingkungan musuhan: cedhak segara utawa ing wilayah pabrik asam. Mangga tuku PVC ditutupi chain link pager. Amarga uyah segara online lan atmosfer asam banget cepet corrode lumahing seng, nanging padha ora bisa ngrampungake karo nutupi Polymer.

    20150601125320482048

    20150601125332653265

    2015060112530948948

    20150601125327892789


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    Related Produk

    WhatsApp Online Chat !