Company

Anping Sanxing Wire Mesh Factory iki diadegaké ing taun 1990, kang punika Produsèn profesional saka gandheng kabel bolong ,gandheng kabel panel bolong ,hexagonal kabel bolong ,chain link pager , crimped wire mesh, stainless kawat baja bolong ,anggar netting ,ditambahi logam bolong , jendhela layar , galvanzied kothak kabel bolong , fiberglass mesh , grating bolong , kabel barbed , silet barbed kabel , kabel annealed ireng , cut wire etc. Kita produk sing digunakake digunakake ing industri, pertanian, budidoyo, construction, transportasi lan pertambangan. Miturut saiki kita wis diadegaké hubungan bisnis karo 45 pelanggan saka Asia Kidul-Wétan, Asia, Eropah, Timur Tengah, Afrika, lan quadruple jumlah sales lan pelanggan tahunan.

Ana 5 perusahaan cabang njupuk 19000 meter, 165 karyawan trampil lan 10000 ton kapasitas saben wulan kanggo nangani pesenan volume beda.

We duwe tim dodolan sampurna karo kuwalitas dhasar saka tanggung jawab kanggo pelanggan, non-stop jangkah saka nguber saka proses, lan nyedhiyani apik layanan sawise-sales. Luwih saka 15 sales oversea ngandika Inggris lan duwe luwih saka 4 taun bisa pengalaman dening saben.

Kita 20 ngembangaken tenaga karo luwih saka 10 taun dening rata-rata bisa berkembang 5 produk anyar saben wulan. Sepisanan kantor jaban rangkah kita ngempalaken infomantion marketing lan banjur kita berkembang produk anyar kang panjaluk ketemu pasar.

ISO 9001, ISO14001 lan SGS certifiedOur sistem manajemen kualitas sesuai karo ISO 9001, ISO14001 lan pedoman SGS lan kita mriksa saben langkah ing proses produksi. We tuku bahan mentahan saka manufaktur uga dikenal ing Tiongkok, lan mriksa bahan sadurunge warehousing. pengawasan kita 6 equipments The Quality Deparment bings ing 6 Alat pengawasan lan ngayahi pemriksaan wis kiriman kanggo produk final.

We are manteb ing ati ing produk kita karo kinerja apik lan rega faverable. We kelet kanggo 4 prinsip kualitas, rega, integritas lan layanan sing sing terus-terusan dipun ginakaken ing saindhenging sales.

20150719204819061906


WhatsApp Online Chat !