Budaya perusahaan

* Jujur lan jujur: kita tansah nandheske ing prinsip Jujur jujur lan Credit First, amarga kita pracaya iku mung cara kanggo nyetel kita dhewe account.
* Ilmu Terapan, lan Teknologi: ilmu lan teknologi bisa nggawa ing kauntungan lan pasar. We Sincerely nguber kanggo kauntungan bebarengan lan berkembang bebarengan.
* Kebijakan Produksi: bisnis kudu gumantung ing kualitas lan layanan. Supaya kanggo sumber kualitas produk lan gawe marem layanan kanggo customer kita, kita dadi nambah kita systerm kontrol kualitas lan kualitas produk lan layanan.
* Quality First: Quality unsur dhasar kita pembangunan, iku asas kita kanggo nguber lan gawé banget kualitas.
* Customer First: Jujur iku tenet layanan kita, Kangge customer satisfication standar layanan kita.

20150603174275017501


WhatsApp Online Chat !