Construction Panel

Short Description:

Construction Panel kalebu kabel Gandheng pager panel bolong pager / panel bolong gandheng / gandheng bolong anggar / gandheng pager bolong / panel gandheng 1. Gandheng panel pager bolong iki kawangun dening welding kabel baja karbon kurang utawa kabel baja stainless. Iku kalebu galvanization panas-dipped, panitahan galvanization, PVC-ditutupi, khusus gandheng kabel bolong. Gandheng kemampuan panel bolong punika antisepsis dhuwur lan tahan oxidation-. Sampeyan bisa digunakake digunakake minangka construction, anggar, hiasan lan mesin nglindhungi ing ing ...


  • Potongan: US $ 3 - 10 / Sheet
  • Min.Order Quantity: 20 Sheet / Sheets
  • Sumber Kabisan: 5000 Sheet / Sheets saben Day
  • Port: Tianjin
  • Sarat Pembayaran: L / C, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Construction Panel  kalebu kabel Gandheng pager panel bolong pager / panel bolong gandheng / gandheng bolong anggar / gandheng pager bolong / panel gandheng
    1. Gandheng panel pager bolong iki kawangun dening welding kabel baja karbon kurang utawa kabel baja stainless. Iku kalebu galvanization panas-dipped, panitahan galvanization, PVC-ditutupi, khusus gandheng kabel bolong. Gandheng kemampuan panel bolong punika antisepsis dhuwur lan tahan oxidation-. Sampeyan bisa digunakake digunakake minangka construction, anggar, hiasan lan mesin nglindhungi ing industri, pertanian, lalu lintas lan transportasi, mining, pengadilan, pekarangan lan budidoyo, etc.
    Gandheng Mesh pager Panel digawe saka kualitas gandheng unggul bolong, karo warata lumahing malah, struktur tenan, digunakake cetha ing bangunan, pangan, tetanèn lan ing.
    2. Gandheng bolong specification panel pager
    kawat diameteripun: 0.15mm-12mm
    ukuran Mesh: 1/2 "-6" (1/2 "X1 / 2", 1 "X1", 2 "x2", 3 "x3", 4 "x4", 5 "X5", 6 "X6", 1 "x2", 2 "x3", 2 "x4" etc)
    Jembar: 0.5m-2.0m
    Length: 0.5m-6.0m
    jembaré lan dawa bisa rampung minangka saben penjenengan! 
    Packing: wuda utawa ing pallet
    3. Gandheng Mesh jinis material Panel Pager lan prodhuksi proses
    Material: Electro galvanis gandheng panel bolong 
    Hot dip galvanis gandheng panel bolong
    karbon kurang gandheng panel bolong Black
    PVC ditutupi panel bolong gandheng
    Stainless steel gandheng panel bolong

    20150601152623042304

    20150601152631033103

    20150601152669306930

    20150601152688588858

    Wire Diameter (mm)

    Maksimum (mm)

    Jembar (m)

    Length

    inch

    MM

    2.0mm-3.2mm

    1 "

    25.4

    0.914m - 1.83m

    dawa ora matesi

    2.0mm-4.5mm

    2 "

    50.8

    0.914m - 2.75m

    2.0mm-6.0mm

    3 "

    70,2

    0.914m - 2.75m

    2.0mm-6.0mm

    4 "

    101,6

    0.914m - 2.75m

    2.0mm-6.0mm

    5 "

    127

    0.914m - 2.75m

    2.0mm-6.0mm

    6 "

    152,4

    0.914m - 2.75m

    2.0mm-6.0mm

    7 "

    177,8

    0.914m - 2.75m

    2.0mm-6.0mm

    8 "

    203,2

    0.914m - 2.75m

     

    Thanks kanggo ngunjungi situs web kita. Mangga aran gratis kanggo ninggalake pesen yen pitakon.

  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    Related Produk

    WhatsApp Online Chat !