Galvanized Wire Pager

Short Description:

Bahan: karbon Low kabel baja, piring baja karbon Low, aluminium kabel alloy Magnesium. Processing: Tenun lan welding Migunakake: Utamané kanggo alangi lan anggar sadawane omah, Taman lan wates. anggar saka dalan, railway, bandara. Fitur: Corrosion tahan, anti-tuwa, tahan panas, bukti weather, etc. Wangun resistance karat kalebu galvanizing panitahan, galvanizing panas lan nutupi plastik. Nutupi plastik multi-werna nawakake resistance karat apik lan hiasan ...


  • Potongan: US $ 12 - 50 / Set
  • Min.Order Quantity: 100 Set / Sets
  • Sumber Kabisan: 10000 Set / Sets saben Minggu
  • Port: Tianjin
  • Sarat Pembayaran: L / C, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Bahan:  karbon Low kabel baja, piring baja karbon Low, aluminium kabel alloy Magnesium.
    Processing:  Tenun lan welding
    Migunakake:  Utamané kanggo alangi lan anggar sadawane omah, Taman lan wates. anggar saka dalan, railway, bandara.
    Fitur:  Corrosion tahan, anti-tuwa, tahan panas, bukti weather, etc. Wangun resistance karat kalebu galvanizing panitahan, galvanizing panas lan nutupi plastik. Nutupi plastik multi-werna nawakake resistance karat apik lan efek hiasan. Kang digawe karo kirim pager lan kabel bolong panel.

    20150601100812571257

    20150601100874597459

    20150601100843144314

    20150601100876357635

    Pager Wire Mesh Keterangan

    Pager kabel bolong

    dimensi Panel LxHmm.

    Pole dhuwur mm.

    Distance between cagak mm.

    Jumlah Iga

     

    2405 × 1270

    1500

    2440

    2

     

    2405 × 1570

    1850

    2440

    2

     

    2405 × 1720

    2130

    2440

    2

     

    2405 × 2000

    2450

    2440

    3

     


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    Related Produk

    WhatsApp Online Chat !