grating Mesh

Short Description:

Bahan cocok grating diprodhuksi saka baja karbon, aluminium, stainless steel, lan wesi khusus menehi aman, fungsi, produk awet kanggo kabeh lingkungan. Kaluwihan, aplikasi tartamtu lan fitur saka grating Mesh: Steel grating nawakake kaluwihan ing ngisor iki dibandhingaké karo sheets baja kothak: Steel grating wis entheng, kekuatan apik, kapasitas gedhe lan bisa nyimpen bahan lan biaya. Nawakake ventilasi apik cahya lan angin, raos modern, estetis ...


  • Potongan: US $ 10 - 200 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 5 Ton / ton
  • Sumber Kabisan: 400 Ton / ton saben Minggu
  • Port: Tianjin
  • Sarat Pembayaran: L / C, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Bahan cocok 
    grating diprodhuksi saka baja karbon, aluminium, stainless steel, lan wesi khusus menehi aman, fungsi, produk awet kanggo kabeh lingkungan.

    Kaluwihan, aplikasi tartamtu lan fitur saka  grating Mesh:
    Steel grating nawakake kaluwihan ing ngisor iki dibandhingaké karo sheets baja kothak: 
    Steel grating wis entheng, kekuatan apik, kapasitas gedhe lan bisa nyimpen bahan lan biaya. Nawakake ventilasi apik cahya lan angin, raos modern, katon estetis lan safety anti-gondhelan. Iku uga gampang kanggo ngresiki, gampang kanggo nginstal lan awet Efesus. 

    Grating Mesh  produk sing dirancang lan diprodhuksi kanggo macem-macem konstruksi industri lan sipil ing dalan kutha, Kebon, yard, bandara, railway industrial engineering, lan padha kurban ing ngisor iki fitur: 
    * Aesthetic wawasan: garis Prasaja lan katon salaka patemon gaya modern. 
    * Ing got paling: area bocor 83,3 persen, luwih saka kaping pindho saka produk sand. 
    * Panas-dip galvanis perawatan: Good property teyeng-bukti, panggantos free-maintenance. 
    * Desain Anti-nyolong: Tutup lan pigura iku bebarengan nggeser kurban keamanan, safety lan penak mbukak. 
    * Tabungan investasi: Gedhe-span. Kurang ical tetegenan dibandhingake karo produk sand. Biaya bisa disimpen kanggo risiko kang dicolong utawa crushing siji yen sand iku ulah. 
    * Kekuatan High: Kekuwatan lan kateguhan sing luwih dhuwur tinimbang Cast wesi. Bisa digunakake kanggo terminal, bandara lan gedhe-span liyane lan kondisi loading abot.

    20150601170842324232

    20150601170855375537

    20150601170831623162

    20150601170973407340

    20150601170900033

    20150601171171377137

     


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    Related Produk

    WhatsApp Online Chat !