Hexagonal Wire Mesh

Short Description:

Wire netting karo opening hexagonal nawakake apik ventilasi lan anggar Efesus. Hexagonal kabel netting digawe saka digawèkaké kabel baja karbon, panitahan utawa panas dicelup galvanis, banjur plastik ditutupi, utawa kosong. Sampeyan bisa fabricated menyang kothak gabions - salah siji sing paling populer kabel produk kanggo kontrol banjir. Banjur watu sing sijine menyang. Mbikak gabions nggawe tembok utawa bank marang banyu lan banjir. Hexagonal kabel netting uga gandheng menyang netting unggas kanggo breeding saka pitik lan unggas ....


  • Potongan: US $ 5 - 25 / Roll
  • Min.Order Quantity: 200 Roll / Rolls
  • Sumber Kabisan: 3000 Roll / Rolls per Month
  • Port: Tianjin
  • Sarat Pembayaran: L / C, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Wire netting karo hexagonal  opening nawakake apik ventilasi lan anggar Efesus. Hexagonal kabel netting digawe saka digawèkaké kabel baja karbon, panitahan utawa panas dicelup galvanis, banjur plastik ditutupi, utawa kosong.

    Sampeyan bisa fabricated menyang kothak gabions - salah siji sing paling populer kabel produk kanggo kontrol banjir. Banjur watu sing sijine menyang. Mbikak gabions nggawe tembok utawa bank marang banyu lan banjir. Hexagonal kabel netting uga gandheng menyang netting unggas kanggo breeding saka pitik lan unggas. Popularly digunakake minangka pager sawise ijo ditutupi, lan biaya bisa suda. Ing taun kepungkur, kabel netting hexagonal digawe saka kawat besi galvanized wis digunakake ing pager, breeding lan pitulungan construction.

    Miturut aplikasi , kita bisa nyalurake kabel netting ing jinis ing ngisor iki: 
    Umum Tujuan Wire Netting;
    Heavy Koleksi Wire Netting;
    Unggas Netting;
    Chicken Wire;
    Wire Netting kanggo pager.

    Hexagonal opening dirajut kabel netting  biasane digunakake minangka anggar cahya kanggo unggas, farms, manuk, terwelu lan enclosures pet, pengawal wit lan Taman anggar, tong sampah panyimpenan lan pengadilan tenis ndhukung hiasan. Sampeyan uga dipigunakaké minangka kabel bolong rasukan kanggo pitulungan cahya ing splinter bukti kaca lan beton semèn, plastering lan mbikak saka dalan, etc.
    Processing Jinis kasedhiya kalebu:
    • corak terus kabel hexagonal netting
    • mbalikke corak hexagonal kabel netting 
    • pindho arah bengkong hexagonal kabel netting

    Rampung saka Hexagonal Wire Netting  bisa: 
    • galvanis sawise Weaving, galvanis sadurunge Weaving, 
    • PVC ditutupi galvanized
    • panas-dipped galvanized 
    • panitahan galvanis
    Umum Keterangan saka Hexagonal Wire Netting

    20150601124529062906

    20150601124528762876

    20150601124541524152

    20150601124593139313


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    Related Produk

    WhatsApp Online Chat !