Hot-Dip Galvanized Gandheng Wire Mesh

Short Description:

Gandheng kabel bolong iku salah siji bahan populer ing beton, construction lan industri. Kang digawe saka kabel baja karbon kurang, kabel baja stainless sawise welding lan lumahing nambani. Gandheng kain kabel bolong iki digunakake digunakake ing bangunan construction, sistem pangayoman, filtrasi, pangan, tetanèn lan ing. Hot-dipped galvanized gandheng kabel bolong digawé saka kawat baja kosong. Ing wektu Processing dadi liwat proses panutup seng panas. Iki jinis bolong ware gandheng karo op kothak ...


  • Potongan: US $ 10 - 50 / Roll
  • Min.Order Quantity: 200 Roll / Rolls
  • Sumber Kabisan: 200 Roll / Rolls saben Day
  • Port: Tianjin
  • Sarat Pembayaran: L / C, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Gandheng kabel bolong  iku salah siji bahan populer ing beton, construction lan industri. Kang digawe saka kabel baja karbon kurang, kabel baja stainless sawise welding lan lumahing nambani. Gandheng kain kabel bolong iki digunakake digunakake ing bangunan construction, sistem pangayoman, filtrasi, pangan, tetanèn lan ing.

    Hot-dipped galvanized gandheng kabel bolong  digawé saka kawat baja kosong. Ing wektu Processing dadi liwat proses panutup seng panas. Jinis iki bolong ware gandheng karo opening kothak becik kanggo kandhang kewan penataan, fabricating kothak kabel, Grilling, making pemisahan, grating tujuan lan pangayoman mesin anggar.

    Hot-dipped galvanized gandheng kabel  ciri: warata lan seragam lumahing, struktur tenan, integritas apik lan banget apik tahan karat.
    Jinis kawat gandheng duwe loro Processing ing proses Manufaktur, galvanizing bolong gandheng sadurunge utawa sawise welding. Galvanis gandheng kabel bolong sawise welding luwih saka sadurunge welding kanggo sudhut welding. Kanthi galvanizing panas-dipped, gandheng kabel bisa nyegah karat ing aplikasi dina.

    Hot-dipped galvanized gandheng kabel Keterangan:
    1) Hot dip galvanis gandheng bolong + nutupi PVC (Green 6005): 12,7 × 12.7mm / diameter kabel internal 0, .65mm - ditutupi 0.90mm / muter dhuwur 100cm / muter dawa 5m.
    2) Hot dip galvanis bolong (galvanis sawise welding): 12,7 × 12.7mm / kabel diameteripun 0.65mm / muter dhuwur 50cm / muter dawa 5m.
    3) Hot dip galvanis bolong (sawise weaving) + nutupi PVC (Green 6005): bolong 25mm / kabel diameteripun 0.80mm internal - ditutupi 1.00mm / muter dhuwur 50cm / muter dawa 10m.
    4) Hot dip galvanis bolong (galvanis sawise weaving): bolong 13mm / kabel diameteripun 0.70mm / muter dhuwur 50cm / muter dawa 10m.

    20150601144316761676

    20150601144335163516

    20150601144362086208

    20150601144392079207

    Info teknologi:
    Diameter: 0,65 +/- 0.025mm. 
    Zn-nutupi: min. 20g / m².
    Kekuatan tensile: 300 - 450 N / mm². 
    Elongation: min. 15%.
    Carbon: max. 0,10%.
    Priksa-up: gulungan kawat 150kg karo dia internal. saka +/- 270mm lan dia external. saka +/- 450mm.

    Mesh Size

    Wire Gauge Diameter

    ing MM

    ing Inch

    BWG No.

    MM

    6.4

    1/4

    24-22

    0.56- 0,71

    9,5

    3/8

    23-19

    0,64 - 1.07

    12,7

    1/2

    22-16

    0,71 - 1,65

    15.9

    5/8

    21-16

    0,81 - 1,65

    19,1

    3/4

    21-16

    0,81 - 1,65

    25.4 × 12.7

    1 × 1/2

    21-16

    0,81 - 1,65

    25.4

    1

    21-14

    0,81 - 2,11

    38,1

    1 1/2

    19-14

    1.07 - 2,11

    25.4 × 50.8

    1 × 2

    17-14

    1,47 - 2,11

    50.8

    2

    16-12

    1.65 - 2,77

    50.8 kanggo 305

    2 kanggo 12

     

    GI kabel kothak specification bolong:

    bolong

    dawa Jembar

    bobot

    16 × 16

    3ft. Tiket 100ft.

    24.75kg / muter

    16 × 16

    4ft. Tiket 100ft.

    33kg / Koil

    16 × 16

    4ft. Tiket 100ft.

    41.25kg / Koil

    16 × 16

    5ft. Tiket 100ft.

    18kg / Koil

    40 × 40

    1mtr Tiket 100ft.

    20kg / Koil

    Kita panas galvanis gandheng kabel bolong ing Simpenan gedhe:

    Hot seng gandheng kabel bolong

    Hot-dip Galvanized gandheng kabel bolong

    6kgs 20mm × 20mm × 1.0mm × 1m × 30m

    20mm × 20mm × 1.0mm × 1m × 30m 16kg

    25mm × 25mm × 1.8mm × 1m × 30m

    20mm × 20mm × 1.00mm × 1m × 30m 16kg

    30kgs 50mm × 50mm × 1.80mm × 1.5m × 30m

    50mm × 50mm × 1.80mm × 1.5m × 30m 30kg

    21kgs 50mm × 25mm × 1.60mm × 1m × 30m

    50mm × 25mm × 1.60mm × 1m × 30m 21kg

    48kgs 50mm × 25mm × 1.80mm × 1.5m × 30m

    50mm × 25mm × 1.80mm × 1.5m × 30m 48kg

     

    bolong

     kekandelan

    Dhuwur

     

    mm

    mm 

    cm 

    Galvanized Gandheng Wire Mesh (Galvanized Sawise Tenun) Hot Dip Galvanized Kawat 

    06 × 06

    0,65

    50 - 150

    13 × 13

    0,90

    13 × 25

    1,45

    19 × 19

    1,45

    25 × 25

    1.75

    Galvanized Gandheng Wire Mesh (Galvanized Sadurunge Tenun) Wire Hot Dip Galvanized 

    13 × 13

    1.40

    50 - 200

    13 × 25

    1.50

    19 × 19

    1.50

    75 × 13

    1,90

    50 × 25

    1,90

    50 × 50

    1,90, 2,80

    PVC Gandheng Mesh (panas dicelup)

    13 × 13

    1.20

    50 - 200

    19 × 19

    1.20, 1.40

    25 × 25

    2.30


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    Related Produk

    WhatsApp Online Chat !