PVC dilapisi Gabion Mesh

Short Description:

Material saka pvc ditutupi bronjong PVC gabions ditutupi, jenis kothak kabel bolong, sing digawe saka heavy hexagonal kabel netting sing dirajut dening kabel metal. PVC gabions ditutupi ing njaba diameteripun saka 3.0mm kanggo 4.5mm, lan diameteripun saka kabel rim utawa kabel pinggiran salah siji kabel ngukur kenthel saka kabel bolong umum. PVC gabions ditutupi sing digawe saka plastik ditutupi kabel baja galvanis: kualitas dhuwur kabel baja karbon kurang, Lebokake PVC lapisan pangayoman ing lumahing kabel baja galvanis, lan banjur nenun iku ...


  • Potongan: US $ 5 - 33 / Set
  • Min.Order Quantity: 10 Set / Sets
  • Sumber Kabisan: 500 Set / Sets saben Day
  • Port: Tianjin
  • Sarat Pembayaran: L / C, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Material saka pvc ditutupi bronjong
    PVC gabions ditutupi , jenis kothak kabel bolong, sing digawe saka heavy hexagonal kabel netting sing dirajut dening kabel metal. PVC gabions ditutupi ing njaba diameteripun saka 3.0mm kanggo 4.5mm, lan diameteripun saka kabel rim utawa kabel pinggiran salah siji kabel ngukur kenthel saka kabel bolong umum. 
    PVC gabions ditutupi  sing digawe saka plastik ditutupi kabel baja galvanis: kualitas dhuwur kabel baja karbon kurang, Lebokake PVC lapisan pangayoman ing lumahing kabel baja galvanis, lan banjur nenun iku menyang hexagonal netting kabel kalebu kabeh specifications. Lapisan pangayoman PVC iki bisa ngiyataken pangayoman marang lingkungan polusi dhuwur. Kangge kita bisa milih werna supaya cocog karo lingkungan lingkungan.
    Specifications normal kanggo bronjong PVC ditutupi

    bolong opening

    60X80mm

    80X100mm

    100X120mm

    120X150mm

    diameter

    Biasane diameteripun punika saking 2.5mm kanggo 3.4mm

    Gedhéné bronjong

    2x1x1m

    2x1x0.5m

    4x1x1m

    4x2x1m

    specifications liyane saka pelanggan uga kasedhiya.

    Aplikasi saka PVC ditutupi gabions
    gabions digunakake ing akeh kahanan kalebu stabil saka gerakan bumi lan erosi, kontrol kali, waduk, kanal dianyaraké, landscaping lan mertahanake tembok, etc.
    Fitur lan kaluwihan saka PVC gabions ditutupi
    PVC gabions ditutupi bisa metokake depressions kuwat lan extruding pasukan lan tetep sawijining wangun. Gabions sing cukup gampang kanggo nginstal sing ora pengalaman perlu kanggo njaluk asil apik. PVC ditutupi njaba kabel baja galvanis, pvc ditutupi gaions luwih ing resistence karat, antioxidation, kekiatan, ing wektu sing padha pvc ditutupi bronjong luwih ayu tinimbang non-pvc ditutupi. Kita bisa cocog karo lingkungan lingkungan lan nggawe wong liyane nyaman.

    2015060117310711711

    20150601173172367236

    20150601173135553555

    20150601173112391239

    20150601173126022602

    20150601173271057105


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    Related Produk

    WhatsApp Online Chat !