Tamping Panel

Short Description:

Tamping Mesh digunakake kanggo pitulungan saka beton, diprodhuksi kanggo SANS 1024: 2006 lan kanggo specifications standar internasional. Fitur: • Tamping Mesh kloso sing wangun sing paling umum digunakake saka pitulungan prefabricated lan utamané cocok kanggo construction papan warata lan kasur lumahing konkrit. aplikasi dirancang kalebu: • Retaining lan tembok nyukur; • Beams lan kolom; • overlays mapeng Concrete; • Precast unsur beton; • project Bangunan; • Sw ...


  • Potongan: US $ 3 - 10 / Sheet
  • Min.Order Quantity: 20 Sheet / Sheets
  • Sumber Kabisan: 5000 Sheet / Sheets saben Day
  • Port: Tianjin
  • Sarat Pembayaran: L / C, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Tamping Mesh  digunakake kanggo pitulungan saka beton, diprodhuksi kanggo SANS 1024: 2006 lan kanggo specifications standar internasional.
    Fitur:
    • Tamping Mesh kloso sing wangun sing paling umum digunakake saka pitulungan prefabricated lan utamané cocok kanggo construction papan warata lan kasur lumahing konkrit. Aplikasi dirancang kalebu: 
    • Retaining lan tembok nyukur;
    • Beams lan kolom;
    • overlays mapeng Concrete;
    • Precast unsur beton;
    • project Bangunan;
    • Kolam renang lan construction gunite.
    • Tamping Mesh kloso bisa rinci minangka salah siji sheets warata utawa mbengkongaken, gumantung ing syarat proyek.
    • Tamping Mesh pitulungan banget nyuda wektu construction.
    • SANS 1024: 2006 ditetepake kloso kain sing standar kloso pitulungan gandheng lan bisa dijadwal mung dening referensi kanggo jinis kain, dimensi sheet lan mlengkung kode wangun (referensi massa nominal saka kain ing kg / m2 × 100).
    • kabel deformed The kadhemen-mbalek digunakake ing kain bolong gandheng wis kekuatan karakteristik (0.2% bukti kaku) minimal 485MPa dibandhingake 450MPa kanggo rebar tensile dhuwur. Kain bisa dipigunakaké ing nandheske sing luwih saka rebar tensile asil ing nyimpen materi saka nganti 8%.
    Quality
    The Tamping Mesh diprodhuksi ing kontrol kualitas ketat karo kabeh standar kontek kanggo SANS 1024: 2006 specifications standar lan Pn

    2015060115190410410

    20150601151950065006

    20150601151958485848

    20150601151980938093

     Thanks kanggo ngunjungi situs web kita. Mangga aran gratis kanggo ninggalake pesen yen pitakon.


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    Related Produk

    WhatsApp Online Chat !