Staninless Steel Razor Barbed Wire

Short Description:

kabel baja silet stainless digawe karo lapisan stainless steel lan kabel AISI 304. stainless steel silet kabel nawakake urip layanan maneh dibandhingake karo bahan liyane, lan property luwih akeh resistance karat. Iki jenis kabel silet diwenehake ing pita terus, siji coil concertina utawa nyabrang gulungan kawat silet concertina. kabel baja silet stainless kasedhiya karo macem-macem gaya agul-agul: BT-10, BT-12, BT-18, BT-22, BT-28, BT-30, BT-60, etc. dawa barb, barb let lan barb w ...


  • Potongan: US $ 500 - 1.200 / Ton
  • Min.Order Quantity: 100 Metric ton / ton Metric
  • Sumber Kabisan: 30 Metric ton / ton Metric saben Day
  • Port: Tianjin
  • Sarat Pembayaran: L / C, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Kabel baja silet stainless  digawe karo lapisan stainless steel lan kabel AISI 304.
    stainless steel silet kabel  nawakake urip layanan maneh dibandhingake karo bahan liyane, lan property luwih akeh resistance karat. Iki jenis kabel silet diwenehake ing pita terus, siji coil concertina utawa nyabrang gulungan kawat silet concertina.
    Kabel baja silet stainless  kasedhiya karo macem-macem gaya agul-agul: BT-10, BT-12, BT-18, BT-22, BT-28, BT-30, BT-60, etc. dawa barb, barb let lan barb jembaré bisa diprodhuksi miturut syarat tartamtu.

    Razor Blade Keterangan

    Panggil reference

    Blade Gaya

    kekandelan

    Wire dia

    barb
    Length

    barb
    Jembar

    barb 
    let

    BTO-10

    https://www.dl-barbedwire.com/Images/Razor-Barbed-Wire003.gif

    0,5 ± 0,05

    2,5 ± 0,1

    12 ± 1

    13 ± 1

    26 ± 1

    BTO-12

    https://www.dl-barbedwire.com/Images/Razor-Barbed-Wire002.gif

    0,5 ± 0,05

    2,5 ± 0,1

    12 ± 1

    15 ± 1

    26 ± 1

    BTO-18

    https://www.dl-barbedwire.com/Images/Razor-Barbed-Wire003.gif

    0,5 ± 0,05

    2,5 ± 0,1

    18 ± 1

    15 ± 1

    33 ± 1

    BTO-22

    https://www.dl-barbedwire.com/Images/Razor-Barbed-Wire004.gif

    0,5 ± 0,05

    2,5 ± 0,1

    22 ± 1

    15 ± 1

    34 ± 1

    BTO-28

    https://www.dl-barbedwire.com/Images/Razor-Barbed-Wire005.gif

    0,5 ± 0,05

    2,5 ± 0,1

    28 ± 1

    15 ± 1

    34 ± 1

    BTO-30

    https://www.dl-barbedwire.com/Images/Razor-Barbed-Wire006.gif

    0,5 ± 0,05

    2,5 ± 0,1

    30 ± 1

    18 ± 1

    34 ± 1

    CBT-60

    https://www.dl-barbedwire.com/Images/Razor-Barbed-Wire007.gif

    0,6 ± 0,05

    2,5 ± 0,1

    60 ± 2

    32 ± 1

    96 ± 2

    CBT-65

    https://www.dl-barbedwire.com/Images/Razor-Barbed-Wire008.gif

    0,6 ± 0,05

    2,5 ± 0,1

    65 ± 2

    21 ± 1

    100 ± 2

    Barbed Tape Concertina (CBT); Barbed Tape alangan (BTO) 
    bahan Standard sing salah siji galvanis utawa stainless steel. 
    Gaya standar produk ditampilake ing tabel ndhuwur, specifications khusus kasedhiya ing panyuwunan.

    Barbed Tape Wire Keterangan

    Loop Outside Diameter

    Cacahing Loops

    Standard Length saben Coil

    Koleksi

    Cathetan

    450mm

    33

    7-8M

    CBT-60.65

    Koil Single

    500mm

    56

    12-13M

    CBT-60.65

    Koil Single

    700mm

    56

    13-14M

    CBT-60.65

    Koil Single

    960mm

    56

    14-15M

    CBT-60.65

    Koil Single

    450mm

    56

    8-9m (3 KLIP)

    BTO-10.12.18.22.28.30

    jinis Cross

    500mm

    56

    9-10M (3 KLIP)

    BTO-10.12.18.22.28.30

    jinis Cross

    600mm

    56

    10-11M (3 KLIP)

    BTO-10.12.18.22.28.30

    jinis Cross

    600mm

    56

    8-10M (5 KLIP)

    BTO-10.12.18.22.28.30

    jinis Cross

    700mm

    56

    10-12M (5 KLIP)

    BTO-10.12.18.22.28.30

    jinis Cross

    800mm

    56

    11-13M (5 KLIP)

    BTO-10.12.18.22.28.30

    jinis Cross

    900mm

    56

    12-14M (5 KLIP)

    BTO-10.12.18.22.28.30

    jinis Cross

    960mm

    56

    13-15M (5 KLIP)

    BTO-10.12.18.22.28.30

    jinis Cross

    980mm

    56

    14-16M (5 KLIP)

    BTO-10.12.18.22.28.30

    jinis Cross

    Cathetan: produk gaya Standard ditampilake ing tabel ndhuwur, specifications khusus kasedhiya ing panyuwunan. Bahan standar sing salah siji galvanis utawa stainless steel. 
    Saliyane iki produk, kita uga Pabrik Mesin kang gawé wong.

    20150601140758755875

    20150601140782508250

    20150601140715421542

    20150601140776867686


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    Related Produk

    WhatsApp Online Chat !