Lurus & Cut Wire

Short Description:

Lurus & Cut Wire jenis kabel dasi kang kondhang digunakake ing construction, kerajinan utawa nggunakake saben dina. Sampeyan bisa Cut kanggo ukuran tartamtu sawise kang terus. Lurus & Cut Wire Material: Black kabel annealed, listrik galvanis kabel, panas-dip galvanis kabel, kabel tembaga dilapisi, PVCcoated kabel, dicet kabel, etc. Lurus & Cut Wire Feature: Iku bisa nyimpen jam, wektu, mentahan materi apa, lan trep kanggo transportasi lan praktis. Lurus & Cut Wire Specificat ...


  • Potongan: US $ 668 - 710,3 / Ton
  • Min.Order Quantity: 5 Ton / ton
  • Sumber Kabisan: 10 Ton / ton saben Day
  • Port: Tianjin
  • Sarat Pembayaran: L / C, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Lurus & Cut Wire  jenis kabel dasi kang kondhang digunakake ing construction, kerajinan utawa nggunakake saben dina. Sampeyan bisa Cut kanggo ukuran tartamtu sawise kang terus.
    Lurus & Cut Wire Material:  Black kabel annealed, listrik galvanis kabel, panas-dip galvanis kabel, kabel tembaga dilapisi, PVCcoated kabel, dicet kabel, etc.
    Lurus & Cut Wire Feature: 
    Iku bisa nyimpen jam, wektu, mentahan materi apa, lan trep kanggo transportasi lan praktis.
    Lurus & Cut Wire Specifications:
    specification Standard kabel Cut sakcara: Wire gauge 8 # -23 # (kabel diameteripun saka 0.6mm kanggo 4.5mm) nalika dawa beda-beda gumantung miturut kabutuhan kita pelanggan '.
    Lurus & Cut Wire Aplikasi:
    Lurus Cut kabel digunakake ing naleni munggah bahan konstruksi utawa item liyane. Lurus kabel Motong digawe saka kabel ire galvanized, kabel annealed ireng, kabel baja stainless, kabel PVC terus banjur Cut menyang bêsik saka macem-macem tebih miturut sarat Panjenengan.

    20150601103414021402

    20150601103488808880

    2015060110340954954

    20150601103478097809

     


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    Related Produk

    WhatsApp Online Chat !