Sun iyub Netting

Short Description:

netting Sunshade punika netting minangka aplikasi. Bahan biasané polyester, plastik, serat lan ing. Ing werna sing ireng, putih, kuning, lan liyane perlu. Punika specifications umum ing gambar. Yen sampeyan duwe specifications khusus lan werna, dipun rinci. Description of Item: materi: 170T polyester karo nutupi asring diistilahaké mawa poliamida. ukuran kain: 4 × 4m. 4pcs × 4m tali. 2pcs × 2.2m × dia.19mm tabung baja (plug gable). Protection UV. kalebu 6 kuku bumi. kalebu ...


  • Potongan: US $ 2,300 - 2,600 / Ton
  • Min.Order Quantity: 2 Ton / ton
  • Sumber Kabisan: 20 Ton / ton saben Minggu
  • Port: Tianjin
  • Sarat Pembayaran: L / C, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Netting Sunshade  punika netting minangka aplikasi. Bahan biasané polyester, plastik, serat lan ing. Ing werna sing ireng, putih, kuning, lan liyane perlu. Punika specifications umum ing gambar. Yen sampeyan duwe specifications khusus lan werna, dipun rinci.
    Description of Item:
    materi:  170T polyester karo nutupi asring diistilahaké mawa poliamida.
    ukuran kain:  4 × 4m.
    4pcs × 4m tali.
    2pcs × 2.2m × dia.19mm tabung baja (plug gable).
    Protection UV.
    kalebu 6 kuku bumi.
    kalebu 2 pucuk lemah.
    kalebu 2 mancep kanggo tabung baja
    anti banyu, colorfast, lightfast, non slip lan washable dening tangan 40 ° C.
    Protection UV 40%.
    Rincian gambaran materi: 170T polyester karo nutupi.
    Keterangan:  4 × 4m
    Packing:
    Potongan / Sets saben karton utama / akeh tas: saben pcs dikempalken menyang kothak 4-5 werna.
    Potongan / Sets saben karton kaca: 2pcs dikempalken menyang siji karton.

    20150601112558495849

    20150601112584308430

    20150601112553145314

    20150601112573017301

    20150601112583138313

    20150601112510401040

     


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    Related Produk

    WhatsApp Online Chat !