U Koleksi Wire

Short Description:

U Koleksi Tie Wire Specifications: jinis ukuran kawat besi U: Wire gauge 18 # -22 # (diameteripun kabel saka 0.7mm kanggo 1.2mm). Sawetoro wektu kita bisa ngasilaké produk tartamtu miturut syarat customer kang. U jinis kabel dawa: miturut kabutuhan kita pelanggan '. U jinis bahan kawat wesi: Black kabel annealed, panitahan galvanis kabel, panas-dip galvanis kabel lan ing. U Koleksi Tie Wire Material: Electric Wooden Galvanized, panas-dip seng-plating Wooden lan Wooden ireng. U Koleksi Tie Wire Aplikasi ...


  • Potongan: US $ 550 - 850 / Ton
  • Min.Order Quantity: 1 Ton / ton
  • Sumber Kabisan: 5050 Ton / ton saben Wulan
  • Port: Tianjin
  • Sarat Pembayaran: L / C, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    U Koleksi Tie Wire Specifications:
    jinis ukuran kawat besi U: Wire gauge 18 # -22 # (diameteripun kabel saka 0.7mm kanggo 1.2mm). Sawetoro wektu kita bisa ngasilaké produk tartamtu miturut syarat customer kang. 
    U jinis kabel dawa: miturut kabutuhan kita pelanggan '.
    U jinis bahan kawat wesi: Black kabel annealed, panitahan galvanis kabel, panas-dip galvanis kabel lan ing.
    U Koleksi Tie Wire Material: Electric Wooden Galvanized, panas-dip seng-plating Wooden lan Wooden ireng.
    U Koleksi Tie Wire Aplikasi: 
    Jinis iki Wooden akeh aplikasi. Lan kang utamané dipigunakaké minangka naleni ing construction utawa enlacing materi wall.
    U Koleksi Tie Wire Packing:
    Biasane diinget saka jinis kabel U iku PVC / wooden kandhang / pallet utawa miturut syarat customer diinget. 
    U Koleksi Tie Wire lan Cut kabel sing biasane digunakake minangka naleni kabel in construction.U kabel jinis dasi digawe saka kawat galvanis, panitahan galvanis utawa panas-dip galvanis utawa kawat besi ireng, etc.

    20150601103087668766

    2015060110300606606

    20150601103018521852

    20150601103018231823

     


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    Related Produk

    WhatsApp Online Chat !