Gandheng Panel-Hot-dip galvanis Sawise gandheng

Short Description:

Hot-Dip Galvanized Gandheng Wire Mesh digawe saka panas dip Galvanized utawa dhuwur kualitas-kabel lan daptar acara galvanized.it Hot luwih apik kanggo nglindhungi teyeng. Karakter: kuwat TCTerms gandheng lan luster padhang .Ing bolong Panjenengan teka ngeculke sanajan Cut ing bagean utawa kang disurung pasukan ing bagean .Dibandhingaké karo kawat besi umum, produk sing luwih apik ing babagan saka anti-korosif lan anti-teyeng. Dianggo: Padha sing digunakake digunakake ing industri, pertanian, construction, transportasi lan pertambangan .Kaya mesin ...


  • Potongan: US $ 3 - 10 / Sheet
  • Min.Order Quantity: 20 Sheet / Sheets
  • Sumber Kabisan: 5000 Sheet / Sheets saben Day
  • Port: Tianjin
  • Sarat Pembayaran: L / C, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Hot-Dip Galvanized Gandheng Wire Mesh digawe saka panas dip Galvanized utawa dhuwur kualitas-kabel lan daptar acara galvanized.it Hot luwih apik kanggo nglindhungi teyeng.
    Karakter: kuwat TCTerms gandheng lan luster padhang .Ing bolong Panjenengan teka ngeculke sanajan Cut ing bagean utawa kang disurung pasukan ing bagean .Dibandhingaké karo kawat besi umum, produk sing luwih apik ing babagan saka anti-korosif lan anti-teyeng.
    Dianggo: Padha sing digunakake digunakake ing industri, pertanian, construction, transportasi lan mining .Kaya tutup pangayoman mesin, Fender ranch, pager Taman, Fender pangayoman jendhela, wacana Fender, kandhang pitik ingon, basket endhog, foodstuffs basket, etc.

    201506011452174155

    20150601145212921292

    20150601145271067106

    20150601145284988498

    Mesh Size

    Wire Gauge Diameter

    ing MM

    ing Inch

    BWG No.

    MM

    6.4

    1/4

    24-22

    0.56- 0,71

    9,5

    3/8

    23-19

    0,64 - 1.07

    12,7

    1/2

    22-16

    0,71 - 1,65

    15.9

    5/8

    21-16

    0,81 - 1,65

    19,1

    3/4

    21-16

    0,81 - 1,65

    25.4 × 12.7

    1 × 1/2

    21-16

    0,81 - 1,65

    25.4

    1

    21-14

    0,81 - 2,11

    38,1

    1 1/2

    19-14

    1.07 - 2,11

    25.4 × 50.8

    1 × 2

    17-14

    1,47 - 2,11

    50.8

    2

    16-12

    1.65 - 2,77

    50.8 kanggo 305

    2 kanggo 12

       

     

    Thanks kanggo ngunjungi situs web kita. Mangga aran gratis kanggo ninggalake pesen yen pitakon.

  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    Related Produk

    WhatsApp Online Chat !