Window layar

Short Description:

Window layar Pambuka A layar jendhela, layar serangga utawa mabur layar kabel metal, fiberglass, utawa liyane bolong serat sintetik, digawe dowo ing pigura kayu utawa logam, dirancang kanggo nutupi bukaan saka jendhela mbukak. tujuan utamanipun punika tetep godhong, lebu, serangga, manuk, lan kéwan saka ngetik bangunan utawa struktur dilindungi kayata emper, nalika ngidinke seger air-aliran. Paling omahé ing Australia, Amerika Serikat lan Kanada kudu layar ing kabeh windows operable, whic ...


  • Potongan: US $ 0,35 - 0,55 / Square Meter
  • Min.Order Quantity: 1 Roll / Rolls
  • Sumber Kabisan: 1000 Roll / Rolls saben Day
  • Port: Tianjin
  • Sarat Pembayaran: L / C, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Window layarPambuka
    A layar jendhela, layar serangga utawa mabur layar kabel metal, fiberglass, utawa liyane bolong serat sintetik, digawe dowo ing pigura kayu utawa logam, dirancang kanggo nutupi bukaan saka jendhela mbukak. Tujuan utamanipun punika tetep godhong, lebu, serangga, manuk, lan kéwan saka ngetik bangunan utawa struktur dilindungi kayata emper, nalika ngidinke seger air-aliran. Paling omahé ing Australia, Amerika Serikat lan Kanada kudu layar ing kabeh windows operable, kang paling migunani ing wilayah sing populasi lemut gedhe. Biyèné, layar ing Amerika Utara padha biasane diganti karo windows badai kaca ing mangsa, nanging saiki loro fungsi biasane digabung ing kombinasi badai lan layar windows, kang ngidini kaca lan layar Panel geser munggah lan mudhun.
    Types Of Window layaring Fabric
    bahan paling umum digunakake kanggo bahan screening serangga sing aluminium lan serat kaca. Layar aluminium jendhela iku umume kasedhiya ing aluminium alam utawa ing werna areng Applied; areng akeh kurang katon. Fiberglass cumawis ing werna abu cahya uga werna areng, areng maneh aturan offline luwih apik lan katon. Fiberglass kurang larang, lan wis kauntungan saka ora "Denting" nalika mencet utawa di-push. Nanging, ing serat bolong Luwih luwih opaque saka aluminium bolong, kang peteng katon njaba saka jendhela lan nyuda jumlah cahya ditularaké saka njaba. Kajaba iku, layar fiberglass degrades cepet karo cahya kanggo lampu UV, anjog kanggo iku fraying lan bejat sawise mung sawetara taun, kados aluminium kang luwih banget maneh.
    Kanggo aplikasi mrintahake kekuatan luwih, kayata lawang dilindungi, nilon lan screening polyester uga kasedhiya.
    Screening serangga Bronze akeh luwih larang, nanging menehi layanan akeh maneh saka salah siji aluminium utawa fiberglass. Nalika pisanan nginstall layar jendhela, wis werna emas padhang; iki Weathers menyang areng peteng unobtrusive ing taun utawa kurang. Bronze Luwih luwih tahan kanggo Denting saka aluminium. Kurang rasukan layar umum kalebu tembaga, kuningan, stainless steel, lan galvanized baja.
    Saliyane screening serangga, jinis layar denser sing uga ngurangi suryo srengenge lan gain panas kasedhiya. Iki kurban tabungan energi potensial wujud ing daerah iklim panas.
    Apa-dadi-dhewe layar lan pigura panggantos kits sing kondang ing hardware lan dandan ngarep toko. Pigura Iki biasane dumadi saka pinggir terus aluminium (kang bisa Cut kanggo ukuran) lan sisipan sudhut plastik. Panggantos layar kits biasane kalebu muter kain screening nilon lan sumber loman spline karet.

    20150601114549654965

    20150601114542834283

    2015060111450749749

    20150601114544594459


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    Related Produk

    WhatsApp Online Chat !