• 1
  • 2
  • 3

за нас

Anping Sanxing Жица Mesh Фабрика е основана во 1990 година, која е професионална производител на заварени жица решетката ,заварени мрежа панел жица ,хексагонални жица решетката ,алка во синџирот ограда , свиткан жица мрежа , од нерѓосувачки челик жица мрежа ,ограда пребивање ,проширен метал мрежа , прозорец екран , galvanzied плоштадот жица мрежа , фиберглас мрежа , хелиум решетката , бодликава жица , брич, бодликава жица , црна annealed жица , се сече жица и сл. Нашите производи се користат во индустријата, земјоделството, одгледување, градежништвото, транспортот и рударството. До сега ние веќе имаат воспоставено деловни односи со 45 клиенти од Југоисточна Азија, Азија, Европа, Блискиот Исток, Африка и четворни износ и клиенти на продажбата на годишно ниво.

WhatsApp Online Chat !