kompani

Anping Sanxing Wire Mesh Fabrika është themeluar në vitin 1990, e cila është një prodhues profesional të ngjitur rrjetë teli ,tela ngjitur panel rrjetë ,gjashtëkëndor rrjetë teli ,verigë gardh , crimped wire mesh, çelik inox rrjetë teli ,skermë tyl ,zgjeruar rrjetë metalike , dritare ekran , galvanzied katrore rrjetë teli , fiberglass mesh , bezdisshëm rrjetë , tela me gjemba , tela me gjemba rroje , tela zi annealed , cut wire etc. Prodhimet tona janë përdorur gjerësisht në industri, bujqësi, kultivimin, ndërtimit, transportit dhe minierave. Deri tani ne kemi vendosur tashmë marrëdhënie biznesi me 45 klientët nga Azia Juglindore, Azia, Evropa, Lindja e Mesme, Afrikë, dhe përfshin katër shuma e shitjes dhe konsumatorët çdo vit.

Ka 5 kompanitë degë të marrë 19.000 metra katror, ​​165 punonjës të kualifikuar dhe 10.000 ton kapacitet mujor për të trajtuar urdhërat ndryshme vëllim.

Ne kemi një ekip të përsosur të shitjes me cilësi themelore të përgjegjës për konsumatorët, ritëm non-stop e ndjekje të progresit, dhe të sigurojë të mira pas shitjes shërbimi. Më shumë se 15 shitjet e huaj që flasin anglisht dhe kanë më shumë se 4 vjet përvojë pune nga mesatarja.

20 shtabet tona në zhvillim me më shumë se 10 vjet nga mesatarja mund të zhvillohet 5 produkte të reja në muaj. Së pari zyrën tonë jashtë shtetit mbledhjen marketingut infomantion dhe pastaj ne zhvillimin e produkteve të reja të cilat janë kërkesat e tregut takohen.

ISO 9001, ISO14001 dhe SGS certifiedOur sistemit të menaxhimit të cilësisë përputhet me ISO 9001, ISO14001 dhe udhëzimet SGS dhe ne kontrolloni çdo hap në procesin e prodhimit. Ne blerjen e lëndëve të para nga prodhuesit më të njohur në Kinë, dhe të inspektojë materialet e para deponimit. Inspektimi ynë 6 pajisjeve të Bings Quality deparment në 6 pajisjeve të inspektimit dhe kryen inspektime para-ofrimit të produkteve finale.

Ne jemi të bindur në produktet tona me performancë të mirë dhe të çmimeve faverable. Ne i përmbahemi 4 parimet e cilësisë, çmimeve, integritetit dhe të shërbimit të cilat janë zbatuar në mënyrë konsistente në të gjithë shitjeve.

20150719204819061906


WhatsApp Online Chat !