Kulturë korporative

* Sinqertë dhe i besueshëm: ne gjithmonë të insistojnë në parimin e ndershëm besueshëm dhe Kredia e parë, sepse ne besojmë se është mënyra e vetme për ngritjen e markë tona.
* Shkenca të Zbatuara dhe Teknologji: shkenca dhe teknologjia mund të sjellë në avantazh dhe të tregut. Ne sinqerisht ndjekin për përfitim të ndërsjellë dhe të zhvillojnë së bashku.
* Politika e prodhimit: Biznesi duhet të varet në cilësinë e shërbimit. Në mënyrë që të ofrojë produkte me cilësi të lartë dhe të kënaqë të shërbimit të klientit tonë, ne i vazhdueshëm për të përmirësuar tonë systerm kontrollit të cilësisë dhe cilësinë e produkteve dhe shërbimeve.
* Cilësia e parë: Cilësia është element ynë themelor i zhvillimit, ajo është parimi ynë për të ndjekur dhe për të prodhuar cilësi të shkëlqyera.
* Klienti i parë: e ndershme është parim tonë të shërbimit, ndërkohë satisfication konsumatorit është standardi ynë të shërbimit.

20150603174275017501


WhatsApp Online Chat !