• 1
  • 2
  • 3

Tentang Kami

Anping Sanxing Kawat bolong Factory didirikan dina 1990, nu mangrupakeun produsén profésional ti dilas kawat bolong ,dilas kawat panel bolong ,héksagonal kawat bolong ,ranté link pager , crimped kawat bolong , steel kawat baja bolong ,Anggar netting ,dimekarkeun logam bolong , jandela layar , galvanzied pasagi kawat bolong , orat bolong , grating bolong , kawat barbed , agul barbed kawat , kawat annealed hideung , motong kawat jsb. produk urang anu loba dipaké dina industri, tatanén, budidaya, konstruksi, angkutan jeung tambang. Ku kiwari urang geus ngadegkeun hubungan bisnis jeung 45 konsumén ti Asia Tenggara, Asia, Eropa, Timur Tengah, Afrika, sarta quadruple jumlah jualan na konsumén taunan.

WhatsApp Online Chat !