Aluminium Jandela layar

Pondok Description:

layar aluminium jandela dijieunna tina al-mg kawat alloy dina anyaman polos. Aluminium kawat bolong ragrag kana dua kelas: aluminium magnésium alloy kawat bolong na murni kawat alumunium bolong, anyaman jeung misah jeung kawat alloy aluminium sarta kawat alumunium murni. Al layar reungit Warna: Silver caang atanapi areng. Aluminium Galunggung serangga screening téh leuwih mahal ti orat bolong tapi leuwih awét. screening aluminium anu tangguh jeung awét, ilaharna dina 18 x 16 bolong, 0,011 screening diaméterna, cocog ...


  • FOB Harga: US $ 3 - 10 / Lambaran
  • Min.Order kuantitas: 20 lambaran / cadar
  • Suplai Kamampuhan: 5000 lambaran / cadar per Poé
  • Port: Tianjin
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Layar aluminium jandela  dijieunna tina al-mg kawat alloy dina anyaman polos.

    Aluminium kawat bolong  ragrag kana dua kelas:  aluminium magnésium alloy kawat bolong  na  murni kawat alumunium bolong , anyaman jeung misah jeung kawat alloy aluminium sarta kawat alumunium murni.

    Al layar reungit  Warna: Silver caang atanapi areng.

    Aluminium Galunggung serangga screening  téh leuwih mahal ti  orat bolong tapi leuwih awét.

    Screening aluminium  anu tangguh jeung awét, ilaharna dina 18 x 16 bolong, 0,011 screening diaméterna, cocog pikeun paling panto na jandela aplikasi. Layar aluminium jandela  moal karat atawa mildew. Disadiakeun di gulungan atawa potongan sapotong.

    Fitur:

    Bolong serangga  boga beurat lampu, résistansi korosi alus sarta tahan karat

    Aplikasi: Salaku  screening serangga  atawa ngiuhan ngalawan flies jeung reungit, panyalindungan mesin, bahan ventilasi jeung narima sinyal.

    Urang ogé nyadiakeun sistim bolong serangga, nu husus dirancang pikeun jandéla jeung panto, sarta sampurna pikeun duanana pamakéan domestik sarta bisnis.

    Kumaha gampang éta masang bolong serangga?

    bolong serangga pisan gampang masang. Sadaya variétas urang bisa motong sareng gunting kuat, lajeng saukur stapled atanapi glued kana tempat.

    Sabaraha lami bakal serangga bolong lepas?

    The harepan hirup tina bolong serangga bakal gumantung kana bahan dipaké, sarta kumaha mindeng éta subjék mun teu ngagem na cimata. Paling teuas-ngagem bolong kami ngajual éta dijieun tina logam, sarta ieu sadia dina boh  stainless steel  atawa  alumunium.

    Kami  orat jeung bolong baja PVC coated  aya alternatif langkung mirah tapi akibatna aranjeunna langkung hipu tur kedah ukur dipaké di jero rohangan. Najan kitu, urang  bolong piaraan  loba kuat tur dijieun tina poliéster ku inti nilon.

    Naon nya éta selisih dimekarkeun sarta  anyaman serangga bolong ?

    Rada saukur, nu bolong dimekarkeun nyaéta kuat tur ngajaga bentuk na nalika eta bends, sedengkeun nu bolong anyaman loba gampang motong na ngabengkokkeun kaluar tina bentuk.

    Dimana abdi tiasa meser serangga bolong?

    Lamun hoyong pitulung naon baé ku pameseran Anjeun punten ulah ragu ka telepon kami on 0086-311-69013206 atanapi ngahubungan kami via  email  atanapi dina obrolan online.

     20160309021154455445  20160309021170607060 20160309021118301830 
    20160309021176567656  20160309021155755575  20160309021216401640 

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    Produk patali

    WhatsApp Online Chat !