Barbecue grill Netting

Pondok Description:

Barbecue grill netting nyaéta sadia dina logam béda, kawas stainless steel kawat barbecue grill, baja hampang galvanized kawat, atanapi dilas kawat, dina bentuk buleud, pasagi, rectangular, kurva, jsb Barbecue grill netting enjoys karakteristik panas-lalawanan, korosi lalawanan, ogé bahya. Urang nawiskeun grills barbecue di bentuk datar jeung wangun gilig, dina spésifikasi handap: 230mm, 240mm, 260mm, 270mm, 280mm, 300mm, 350mm, 400mm, 500mm. diaméterna kawat di konsumén requiremen husus ...


  • FOB Harga: US $ 3 - 8,5 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 5000 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 5000 Piece / Potongan per Poé
  • Port: Tianjin
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Barbecue grill netting  nyaéta sadia dina logam béda, kawas stainless steel kawat barbecue grill, baja hampang galvanized kawat, atanapi dilas kawat, dina bentuk buleud, pasagi, rectangular, kurva, jsb Barbecue grill netting enjoys karakteristik panas-lalawanan, korosi lalawanan, ogé bahya.
    Urang nawiskeun grills barbecue di bentuk datar jeung wangun gilig, dina spésifikasi handap: 230mm, 240mm, 260mm, 270mm, 280mm, 300mm, 350mm, 400mm, 500mm. Diaméterna kawat di konsumén sarat husus.
    Urang ngolah  grills barbecue  nurutkeun para nasabah sarat husus. Barbecue grill kawat netting utamana dipaké di kémping, tenting, militer, travel. Barbecue grill kawat netting ieu dumasar kana crimped kawat netting, perlakuan permukaan kalayan séng coated atawa kromium plated. Barbecue grill kawat netting enjoys warna caang jeung struktur alus.
    Jéntré pedaran kieu:
    • Bahan: beusi Crimped kawat netting.
    • finish: Séng coated atawa kromium plated.
    • Ciri: warna caang, struktur alus, baku ékspor.

    20150601085913311331

    20150601085974167416

    20150601085961996199

    20150601085984738473

    The barbecue grill spésifikasi netting:

    buleud

    alun-alun

    kawat gauge SWG

    kawat dia. (Mm)

    diaméterna (mm)

    beurat (kg / buah)

    kawat gauge SWG

    kawat dia. (Mm)

    panjang (mm)

    lebar (mm)

    beurat (kg / buah)

    18

    1.2

    240

    0,075

    18

    1.2

    260

    240

    0,09

    18

    1.2

    260

    0,09

    18

    1.2

    280

    260

    0,11

    18

    1.2

    270

    0.1

    18

    1.2

    300

    300

    0,12

    18

    1.2

    300

    0,12

    -

    -

    -

    -

    -

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    Produk patali

    WhatsApp Online Chat !