Hideung Kawat Annealed

Pondok Description:

Hideung Annealed Kawat disebut oge kawat beusi hideung, kawat annealed lemes sareng annealed wire.It beusi kaasup kawat annealed tur hideung oiled kawat. Annealed kawat anu diala ku cara maké annealing termal. Hayu urang dijieun tina kawat baja karbon. Annealed kawat nawarkeun kalenturan alus teuing jeung softness ngaliwatan prosés oksigén annealing gratis. Sarta kawat oiled hideung kabentuk liwat prosés kawat-gambar, anneal, sarta bahan bakar suntik minyak. Urang tiasa ngalakukeun kana kawat motong lempeng sarta ogé ngalakukeun nurutkeun t ...


  • FOB Harga: US $ 450 - 700 / Ton
  • Min.Order kuantitas: 25 Ton / ton
  • Suplai Kamampuhan: 5000 Ton / ton per Bulan
  • Port: Tianjin
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Hideung Kawat Annealed  disebut oge kawat beusi hideung, kawat annealed lemes sareng annealed wire.It beusi kaasup kawat annealed tur hideung oiled kawat.

    Annealed kawat anu diala ku cara maké annealing termal. Hayu urang dijieun tina kawat baja karbon. 
    Annealed kawat nawarkeun kalenturan alus teuing jeung softness ngaliwatan prosés oksigén annealing gratis. Sarta kawat oiled hideung kabentuk liwat prosés kawat-gambar, anneal, sarta bahan bakar suntik minyak. Urang tiasa ngalakukeun kana kawat motong lempeng sarta ogé ngalakukeun nurutkeun sarat husus konsumén '.

    Hideung Kawat Annealed Features: kawat annealed Hideung buktina karat dina 6 bulan tanpa palapis minyak. Kakuatan tensile nyaéta 300-400 Newton per millimeter alun.
    Hideung Annealed Kawat Bahan:  bahan kawat utama kawat annealed hideung téh beusi kawat atawa kawat baja karbon.

    Hideung Annealed Kawat ukuran:  diaméterna Bulan Kawat tina 0.70mm mun 40mm.

    Hideung Annealed Kawat Aplikasi:
    Hideung Annealed Kawat ieu deployed duanana dina konstruksi sipil sarta dina tatanén. Mangkana, dina kawat konstruksi sipil annealed, ogé katelah 'kurban kawat' dipaké pikeun netepkeun beusi. Dina tatanén kawat annealed dipaké pikeun bailing jarami. 
    Kawat annealed Hideung geus loba dipaké salaku kawat dasi atawa kawat baling dina wangunan, taman tur poean ngariung.
    Kawat annealed Hideung utamana diolah jadi kawat coil, kawat spool, kawat pakét badag atawa salajengna straightened na potong cut kawat tipe andU kawat.

    20150601110326932693

    20150601110364326432

    20150601110341154115

    20150601110391019101


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    Produk patali

    WhatsApp Online Chat !