Ranté Patalina pager

Pondok Description:

Ranté Patalina pager ogé ngaranna inten kawat bolong jeung lawang inten. Eta dijieun jeung sagala rupa kawat logam Tenun ku mesin ranté link pager. bahan ranté link pager kami sadia di stainless steel, galvanized, sarta PVC coated kawat. Éta téh ilaharna dipaké di kebon, pakarangan olahraga, situs industri, imah, jalan jeung acara pikeun control riungan. Tenun na Fitur: lawang seragam, datar, anyaman basajan tur pamakéan praktis. Gampang tur fleksibel pikeun instalasi tur kumaha nyambungkeun. Tra ...


  • FOB Harga: US $ 1,27 - 6.2 / Square Méter
  • Min.Order kuantitas: 100 Méter / Méter
  • Suplai Kamampuhan: 80000 Méter / Méter per Bulan
  • Port: Tianjin
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ranté Patalina pager  ogé ngaranna inten kawat bolong jeung lawang inten. Eta dijieun jeung sagala rupa kawat logam Tenun ku mesin ranté link pager. Bahan ranté link pager kami sadia di stainless steel, galvanized, sarta PVC coated kawat. Éta téh ilaharna dipaké di kebon, pakarangan olahraga, situs industri, imah, jalan jeung acara pikeun control riungan.
    Tenun na Fitur:  lawang seragam, datar, anyaman basajan tur pamakéan praktis. Gampang tur fleksibel pikeun instalasi tur kumaha nyambungkeun. Tradisional Chain-Patalina Anggar mangrupa hasil pilihan idéal pikeun pinter,, pager wates aman pikeun industri. Urang ngahasilkeun pager ranté link industri jeung panas-dipped galvanized, PVC coated sarta kawat stainless steel. Nu pang populerna ieu galvanized ranté link pager, nu boga daya tahan alus mun cai na korosi atmosfir. Sanajan kitu, PVC coated ranté link durability leuwih hade tinimbang pager galvanized.
    Ranté Patalina pagerTipe Tepi
    Aya tilu jenis tepi ka milih: ros-rosan - ros-rosan, pulas - pulas atanapi ros-rosan - pulas. Ranté link pager kalawan pulas biasana baris nambahan kaamanan.
    Knuckling - istilah ieu dipaké pikeun nerangkeun tipe selvage diala ku interlocking pasang meungkeut kawat tungtung lajeng bending kawat ends deui kana loop katutup. Biasana ros-rosan nyaéta standar iwal disebutkeun béda.
    Twisting - istilah ieu dipaké pikeun nerangkeun tipe selvage diala ku twisting pasang meungkeut kawat tungtung bareng ngawangun hiji héliks katutup tina 1-1 / 2 mesin robah warna ka warna, nu sarua jeung tilu twists pinuh, sarta cuffing kawat ends dina seukeut sudut nyadiakeun titik seukeut. Kawat ends saluareun pulas nu bakal jadi sahenteuna 1/4 inci (6.4mm) panjang.
    Ranté Patalina pager Spesifikasi:
    ranté Patalina pager Spesifikasi: Kawat diaméterna 1.2mm - 5.0mm,
    bolong ukuranana 20mm -100mm
    lebar Roll 0.5m, 1.0m, 1.25m, 1.5m, 1.8m, 2.0m, 2.5m
    panjangna Roll 10m-50m .
    Pager nu kedah Kuring meuli, galvanized atanapi PVC coated ranté-link Anggar?
    Upami anjeun hoyong ranté link pager ngadeg 30-40 taun, teras anjeun kedah mésér ukur pager kalayan diaméter kawat of 3mm - 4mm. Lamun hayang boga penampilan anu leuwih pikaresepeun kedah mésér pager PVC coated. Ngan butuh mayungan ngalawan korosi, Anjeun bisa milih pager kalawan galvanized. Lamun rencanana pikeun nyimpen pager kana lingkungan mumusuhan: deukeut laut atawa di wewengkon pabrik asam. Mangga mésér PVC coated ranté link pager. Kusabab uyah laut hawa jeung suasana asam kacida gancangna corrode permukaan séng, tapi maranéhna moal bisa Cope jeung palapis polimér.

    20150601125320482048

    20150601125332653265

    2015060112530948948

    20150601125327892789


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    Produk patali

    WhatsApp Online Chat !