pausahaan

Anping Sanxing Kawat bolong Factory didirikan dina 1990, nu mangrupakeun produsén profésional ti dilas kawat bolong ,dilas kawat panel bolong ,héksagonal kawat bolong ,ranté link pager , crimped wire mesh, steel kawat baja bolong ,Anggar netting ,dimekarkeun logam bolong , jandela layar , galvanzied pasagi kawat bolong , fiberglass mesh , grating bolong , kawat barbed , agul barbed kawat , kawat annealed hideung , cut wire etc. produk urang anu loba dipaké dina industri, tatanén, budidaya, konstruksi, angkutan jeung tambang. Ku kiwari urang geus ngadegkeun hubungan bisnis jeung 45 konsumén ti Asia Tenggara, Asia, Eropa, Timur Tengah, Afrika, sarta quadruple jumlah jualan na konsumén taunan.

Aya 5 pausahaan cabang nyandak 19000 méter pasagi, 165 pagawé terampil sarta 10000 ton kapasitas bulanan pikeun nanganan pesenan volume béda.

Simkuring boga tim jualan sampurna kalawan qualities dasar jawab para nasabah, non-stop Pace tina ngungudag kamajuan, sarta nyadiakeun alus jasa saatos-jualan. Leuwih ti 15 jualan oversea diomongkeun Inggris sarta mibanda leuwih ti 4 taun digawe pangalaman ku rata.

Kami 20 ngamekarkeun staffs kalayan leuwih ti 10 taun ku rata bisa ngamekarkeun 5 produk anyar bulanan. Firstly kantor luar negeri urang ngumpulkeun infomantion pamasaran lajeng urang ngembangkeun produk anyar nu mangrupakeun tungtutan papanggih pasar.

ISO 9001, ISO14001 na SGS certifiedOur sistem manajemen kualitas conforms kana ISO 9001, ISO14001 jeung tungtunan SGS na urang parios tiap hambalan dina proses produksi. Urang mésér bahan baku ti pabrik ogé dipikawanoh di Cina, sarta mariksa bahan saméméh warehousing. inspeksi kami 6 equipments kualitas Deparment bings di 6 equipments inspeksi tur konduktor Citatah pre-pangiriman pikeun produk ahir.

Kami yakin dina produk urang jeung kinerja alus sarta harga faverable. Urang lengket 4 prinsip kualitas, harga, integritas jeung layanan nu konsistén dilaksanakeun sapanjang jualan.

20150719204819061906


WhatsApp Online Chat !