Budaya perusahaan

* Jujur tur dipercaya: urang salawasna keukeuh kana prinsip Jujur dipercaya tur Kredit Kahiji, sabab urang yakin éta hijina cara pikeun nyetel brand urang sorangan.
* Élmu Terapan jeung Téhnologi: Elmu Pangaweruh jeung Teknologi bisa mawa dina kaunggulan tur pasar. Urang tulus ngudag for teu ngabantuan silih sarta ngamekarkeun babarengan.
* Sarat jeung Kaayaan Produksi: bisnis kedah gumantung kana kualitas sarta jasa. Dina raraga nyadiakeun produk kualitasna alus sarta nyugemakeun jasa ka customer urang, urang kontinyu ngaronjatkeun urang systerm kadali kualitas sarta kualitas produk jeung layanan.
* Kualitas Kahiji: Quality mangrupa unsur dasar urang pembangunan, éta prinsip urang ngudag sarta ngahasilkeun kualitas alus teuing.
* Customer Kahiji: Jujur nyaeta Tenet jasa urang, Samentara éta customer satisfication nyaéta standar jasa urang.

20150603174275017501


WhatsApp Online Chat !