Konstruksi bolong Panel

Pondok Description:

Konstruksi bolong Panel ieu kaasup kawat dilas pager panel bolong pager / panel bolong dilas / dilas bolong Anggar / dilas pager bolong / panel dilas 1. dilas panel pager bolong kabentuk ku las kawat baja karbon low atawa kawat stainless steel. Ieu ngawengku galvanization panas-dipped, elektro galvanization, PVC-coated, husus dilas kawat bolong. Dilas kamampuhan panel bolong nya antisepsis tinggi na tahan oxidation-. Ieu bisa loba dipaké salaku konstruksi, Anggar, hiasan jeung mesin mayungan di di ...


  • FOB Harga: US $ 3 - 10 / Lambaran
  • Min.Order kuantitas: 20 lambaran / cadar
  • Suplai Kamampuhan: 5000 lambaran / cadar per Poé
  • Port: Tianjin
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Konstruksi bolong Panel  ieu kaasup kawat dilas pager panel bolong pager / panel bolong dilas / dilas bolong Anggar / dilas pager bolong / panel dilas
    1. dilas panel pager bolong kabentuk ku las kawat baja karbon low atawa kawat stainless steel. Ieu ngawengku galvanization panas-dipped, elektro galvanization, PVC-coated, husus dilas kawat bolong. Dilas kamampuhan panel bolong nya antisepsis tinggi na tahan oxidation-. Ieu bisa loba dipaké salaku konstruksi, Anggar, hiasan jeung mesin mayungan di industri, tatanén, lalulintas sarta transportasi, pertambangan, pangadilan, padang rumput hejo jeung budidaya, jsb.
    Dilas bolong pager Panel dijieunna tina kualitas dilas punjul bolong, jeung datar malah beungeut, struktur teguh, dipaké sacara éksténsif dina wangunan, kadaharan, tatanén jeung saterusna.
    2. dilas bolong spésifikasi panel pager
    Kawat diaméterna: 0.15mm-12mm
    ukuranana bolong: 1/2 "-6" (1/2 "x1 / 2", 1 "x1", 2 "x2", 3 "x3", 4 "x4", 5 "x5", 6 "x6", 1 "x2", 2 "x3", 2 "x4" jsb)
    Width: 0.5m-2.0m
    panjang: 0.5m-6.0m
    lebar tur panjangna bisa dipigawé sakumaha per pamundut anjeun! 
    Packing: taranjang atanapi on Usuk
    3. dilas bolong tipe bahan Panel pager sarta ngahasilkeun prosés
    Bahan: elektro galvanized dilas panel bolong 
    Hot dip galvanized dilas panel bolong
    karbon low dilas panel bolong Hideung
    PVC coated panel bolong dilas
    steel baja dilas panel bolong

    20150601152623042304

    20150601152631033103

    20150601152669306930

    20150601152688588858

    Kawat diaméterna (mm)

    Aperture (mm)

    Lebar (m)

    panjang

    inci

    MM

    2.0mm-3.2mm

    1 "

    25,4

    0.914m - 1.83m

    panjangna teh teu ngawatesan

    2.0mm-4.5mm

    2 "

    50,8

    0.914m - 2.75m

    2.0mm-6.0mm

    3 "

    70,2

    0.914m - 2.75m

    2.0mm-6.0mm

    4 "

    101,6

    0.914m - 2.75m

    2.0mm-6.0mm

    5 "

    127

    0.914m - 2.75m

    2.0mm-6.0mm

    6 "

    152,4

    0.914m - 2.75m

    2.0mm-6.0mm

    7 "

    177,8

    0.914m - 2.75m

    2.0mm-6.0mm

    8 "

    203,2

    0.914m - 2.75m

     

    Hatur nuhun ngadatangan Website urang. Mangga ngarasa Luncat ninggalkeun pesen lamun patalékan.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    Produk patali

    WhatsApp Online Chat !