Taros Kami

Hebei Samsung Metal Kawat bolong pabrik Co., Ltd

alamat

Xutuan Industri Parabot,

Anping County, Hebei Province, Cina.

Surélék

 sales@wire-mesh.asia

sales1@wire-mesh.asia

 sales3@wire-mesh.asia

sales5@wire-mesh.asia

sales6@wire-mesh.asia

telepon

0086-311 69013206 69013200

0086-311 80662955 80662956

Fax: 0086-311-85983633

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu: 9 enjing ka 11am

Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?

Kirim surat anjeun keur urang bandung:


WhatsApp Online Chat !