Elektro Galvanized dilas Kawat bolong

Pondok Description:

Sejen tipe galvanized dilas kawat bolong ieu elektro galvanized dilas kawat bolong. Béda tina panas-dipped galvanized dilas kawat bolong, elektro galvanized dilas kawat bolong dijieunna tina kawat baja karbon low ngaliwatan digital dikawasa equipments las otomatis. Hal ieu dilas kalayan kawat baja polos, teras listrik galvanized sanggeus las. Produk rengse anu tingkat tur datar kalawan struktur sturdy. Lolobana maranéhna téh elektro galvanized sanggeus las (GAW), eta tiasa nawiskeun resista korosi punjul ...


  • FOB Harga: US $ 10 - 50 / Roll
  • Min.Order kuantitas: 200 Roll / Rolls
  • Suplai Kamampuhan: 200 Roll / Rolls per Poé
  • Port: Tianjin
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Sejen tipe  galvanized dilas kawat bolong  ieu elektro galvanized dilas kawat bolong. Béda tina panas-dipped galvanized dilas kawat bolong, elektro galvanized dilas kawat bolong dijieunna tina kawat baja karbon low ngaliwatan digital dikawasa equipments las otomatis. Hal ieu dilas kalayan kawat baja polos, teras listrik galvanized sanggeus las. Produk rengse anu tingkat tur datar kalawan struktur sturdy.
    Lolobana maranéhna téh elektro galvanized sanggeus las (GAW), eta tiasa nawiskeun lalawanan korosi punjul dibandingkeun baja karbon low tanpa expense tina stainless steel. Jenis ieu dilas kawat bolong dirancang pikeun ngawangun Anggar na di maksud infrastructural lianna. Ieu mangrupakeun korosi tahan kawat bolong anu sakitu legana dipake dina wangunan struktural. Ieu oge aya dina bentuk béda kawas gulungan sarta panels pikeun kagunaan industri.

    2015060114340654654

    20150601143464976497

    20150601143468576857

    20150601143474217421

    Elektro galvanized dilas kawat bolong spésifikasi has:
    5/8 "× 5/8", Kawat gauge 18 19, 20, 21;
    3/4 "× 3/4", Kawat gauge 16, 17, 18, 19, 20, 21;
    1 "× 1/2", Kawat gauge 16, 17, 18, 19, 20, 21;
    1-1 / 2 "× 1-1 / 2", Kawat gauge 14, 15, 16, 17, 18, 19;
    1 "× 2", Kawat gauge 14,15, 16;
    2 "× 2", 12, 13, 14, 15, 16.

    bolong inci

    panjang lebar

    beurat

    1/2

    3ft. × 50ft.

    8.25kg / roll

    1/2 
    1/2 
    1/2 
    3/4

    4ft. × 50ft. 
    5ft. × 50ft. 
    6ft. × 50ft. 
    3ft. × 50ft.

    11kg / coil 
    13.75kg / coil 
    16.5kg / coil 
    15kg / coil

    3/4

    4ft. × 50ft.

    20kg / coil

    3/4 
    3/4 

    5ft. × 50ft. 
    6ft. × 50ft.
    3ft. × 50ft.

    25kg / coil 
    30kg / coil 
    20kg / coil

    1

    5ft. × 50ft.

    30kg / coil

    1

    4ft. × 50ft.

    25kg / coil

    1

    6ft. × 50ft.

    35kg / coil

    Simkuring boga séng tiis galvanized dilas kawat bolong di stock ageung sakumaha tabél di handap:

    Tiis séng dilas kawat bolong

    Tiis galvanized bolong dilas

    16.00kgs 25mm × 12mm × 0.87mm × 1m × 30m

    25mm × 12mm × 0.87mm × 1m × 30m 16kg

    21.00kgs 12mm × 12mm × 0.87mm × 1m × 30m

    12mm × 12mm × 0.87mm × 1m × 30m 21kg

    6.00kgs 25mm × 25mm × 0.5mm × 1m × 50m

    25mm × 25mm × 0.5mm × 1m × 50m 6.00kg

    7.00kgs 12mm × 12mm × 0.5mm × 1m × 30m

    12mm × 12mm × 0.5mm × 1m × 30m 7.00kg

    Elektro galvanized dilas meshes kawat  anu lolobana dipaké dina konstruksi pikeun bahan wangunan, beton floor, tulangan bolong jeung saterusna. Struktur solid masihan kaunggulan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    Produk patali

    WhatsApp Online Chat !