elektro Galvanized Kawat

Pondok Description:

Elektro Galvanized Kawat Bahan: Q195, Q235. diaméterna kawat: 0.6-4mm. kakuatan Tensile: 400-700Mpa. Elektro Galvanized Kawat Feature: Galvanized kawat beusi kalayan kateguhan alus tur élastisitas, anu ketebalan lapisan galvanized, résistansi korosi kuat jeung pasipatan lianna. Elektro Galvanized Kawat Prosés: kawat gambar-Asam cuci-karat nyoplokkeun-annealing-panas dipped galvanized-coiling. Elektro Galvanized Kawat Aplikasi: >> loba dipaké salaku Taman Kawat Jeung Spring ...


  • FOB Harga: US $ 860 - 1.060 / Ton
  • Min.Order kuantitas: 10 métrik Ton / ton
  • Suplai Kamampuhan: 65 Ton / ton per Poé
  • Port: Tianjin
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    elektro Galvanized Kawat Bahan: Q195, Q235.
    Diaméterna kawat:  0.6-4mm.
    Kakuatan Tensile:  400-700Mpa.
    elektro Galvanized Kawat Feature: Galvanized kawat beusi kalayan kateguhan alus tur élastisitas, anu ketebalan lapisan galvanized, résistansi korosi kuat jeung pasipatan lianna.
    Elektro Galvanized Kawat Prosés:  kawat gambar-Asam cuci-karat nyoplokkeun-annealing-panas dipped galvanized-coiling.
    Elektro Galvanized Kawat Aplikasi:
    >> loba dipaké salaku Taman Kawat Jeung Spring Dispenser atanapi sakumaha mengikat kawat di taman, hirup sapopoé, karajinan sarta kagunaan industri tangtu.
    >> securing tatangkalan, vines na creepers kana ngarojong trellises atawa malah erecting sarta ngagabung struktur ngarojong.
    >> tas Tying keur kentang gandum, kai, kapur, batu bara, siki, kimia sareng nu sanesna atanapi malah salaku mail atanapi laundry segel kantong.
    >> Bundling produk kawat, rod, tube kai jeung tiwu.
    >> ngaropéa atawa reinforcing baja pikeun gedong, pools ngojay sareng nu sanesna.
    >> bungkusan tina Carpets, fabrics pikeun neundeun na dispatch.
    Elektro Galvanized Kawat Paket:
    A.1-50kg / coil atanapi coil.Inside badag kalawan pilem plastik, jeung luar kalayan kantong ranginang.
    B.1-50kg / coil atanapi coil.Inside badag kalawan pilem plastik, jeung luar kalayan hessian.
    Diaméterna C.Wire <0.6mm di spool, ti dina karton.

    20150601104856355635

    20150601104858405840

    20150601104891909190

    20150601104843224322

    meteran

    SWG (mm)

    BWG (mm)

    System métrik

    8 #

    4,06

    4,19

    4,00

    9 #

    3,66

    3,75

    /

    10 #

    3,25

    3,40

    3,50

    11 #

    2,95

    3,05

    3.00

    12 #

    2.46

    2,77

    2,80

    13 #

    2,34

    2,41

    2,50

    14 #

    2,03

    2,11

    /

    15 #

    1,83

    1,83

    1,80

    16 #

    1,63

    1,65

    1,65

    17 #

    1,42

    1,47

    1,40

    18 #

    1,22

    1,25

    1,20

    19 #

    1,02

    1,07

    1,00

    20 #

    0,19

    0,89

    0,90

    21 #

    0,81

    0,813

    0,80

    22 #

    0,71

    0,711

    0,70

    23 # keur 34 # nu sadia

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    Produk patali

    WhatsApp Online Chat !