Galvanized Gabion bolong

Pondok Description:

Galvanized Gabion bolong utamana dipaké pikeun ngahasilkeun sahiji cages gabion jeung neundeun langsung dipaké pikeun panangtayungan ngalawan taneuh longsor sarta batuan digulung turun solokan hillside. gabion bahan baku net Galvanized nyaeta luhur kawat beusi galvanized, kawat beusi galvanized galvanized mayoritas dina 260 g /. gabion bahan baku net Galvanized: (1) kawat Galvanized baja: karbon kawat baja, diaméter kawat di 2.0MM 4.0MM antara kakuatan tensile kawat, hujan atawa sarua jeung 350-520MP ...


  • FOB Harga: US $ 5 - 33 / Siapkeun
  • Min.Order kuantitas: 10 Siapkeun / susunan
  • Suplai Kamampuhan: 500 Siapkeun / susunan per Poé
  • Port: Tianjin
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Galvanized Gabion bolong  utamana dipaké pikeun ngahasilkeun sahiji cages gabion jeung neundeun langsung dipaké pikeun panangtayungan ngalawan taneuh longsor sarta batuan digulung turun solokan hillside. Gabion bahan baku net Galvanized nyaeta luhur kawat beusi galvanized, kawat beusi galvanized galvanized mayoritas dina 260 g /.
    Galvanized gabion bahan baku net:
    (1) Galvanized kawat baja: kawat baja karbon, diaméter kawat di 2.0MM 4.0MM antara kakuatan kawat tensile, hujan atawa sarua jeung 350-520MPa, perlakuan beungeut kawat panas dip galvanized, galvanizing nu ketebalan lapisan pelindung nurutkeun syarat customer, galvanized jumlah nepi ka 360g / m2, lolobana galvanized sabudeureun 260g / m2.
    (2) Gower mana kawat baja, galvanized low kawat baja karbon lapisan mangrupa alloy, 5% komponén alloy aluminium - dicampur renik bumi jarang lapisan alloy séng. Ieu dipake dina taun panganyarna, bahan anyar, sarta lalawanan korosi téh leuwih ti 3 kali nu polos tradisional galvanized kawat diaméterna antara 1.0MM-3.0MM, kakuatan tensile tina kawat 350-520MPa.

    20150601172538413841

    2015060117250901901

    20150601172574557455

    2015060117250922922


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    Produk patali

    WhatsApp Online Chat !