Galvanized Kawat pager

Pondok Description:

Bahan: karbon Low kawat baja, plat baja karbon Low, aluminium kawat alloy magnésium. Processing: Tenun na las Mangpaat: Utamana keur halangan tur Anggar sapanjang padumukan, kebon jeung wates. Anggar sahiji jalan raya, kareta api, bandara. Fitur: korosi tahan, anti sepuh, panas tahan, buktina cuaca, jsb Bentuk lalawanan korosi kaasup galvanizing elektro, galvanizing panas tur palapis plastik. The palapis palastik multi-warna nawarkeun lalawanan korosi alus sarta hiasan ...


  • FOB Harga: US $ 12 - 50 / Siapkeun
  • Min.Order kuantitas: 100 Siapkeun / susunan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Siapkeun / susunan per Minggu
  • Port: Tianjin
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Bahan:  karbon Low kawat baja, plat baja karbon Low, aluminium kawat alloy magnésium.
    Processing:  Tenun na las
    Mangpaat:  Utamana keur halangan tur Anggar sapanjang padumukan, kebon jeung wates. Anggar sahiji jalan raya, kareta api, bandara.
    Fitur:  korosi tahan, anti sepuh, panas tahan, buktina cuaca, jsb Bentuk lalawanan korosi kaasup galvanizing elektro, galvanizing panas tur palapis plastik. The palapis palastik multi-warna nawarkeun lalawanan korosi alus tur épék hiasan. Éta dijieun kalawan pos pager sarta kawat bolong panels.

    20150601100812571257

    20150601100874597459

    20150601100843144314

    20150601100876357635

    Pager Kawat bolong spésifikasi

    Pager kawat bolong

    dimensi panel LxHmm.

    Kutub jangkungna mm.

    Jarak antara kutub mm.

    Jumlah tulang rusuk

     

    2405 × 1270

    1500

    2440

    2

     

    2405 × 1570

    1850

    2440

    2

     

    2405 × 1720

    2130

    2440

    2

     

    2405 × 2000

    2450

    2440

    3

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    Produk patali

    WhatsApp Online Chat !