Grating bolong

Pondok Description:

Bahan luyu Grating dijieun tina baja karbon, aluminium, stainless steel, sarta alloy husus nyadiakeun aman, fungsi, produk awét pikeun sakabéh lingkungan. Kaunggulan, aplikasi husus sarta fitur of Grating bolong: Steel grating nawarkeun kaunggulan handap dibandingkeun kalawan cadar baja grid: Steel grating boga beurat lampu, kakuatan alus, kapasitas mawa badag tur tiasa nyimpen bahan jeung ongkos. Ieu nawiskeun ventilasi alus cahaya jeung angin, rasa modern, estetika ...


  • FOB Harga: US $ 10 - 200 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 5 Ton / ton
  • Suplai Kamampuhan: 400 Ton / ton per Minggu
  • Port: Tianjin
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Bahan luyu 
    Grating dijieun tina baja karbon, aluminium, stainless steel, sarta alloy husus nyadiakeun aman, fungsi, produk awét pikeun sakabéh lingkungan.

    Kaunggulan, aplikasi husus sarta fitur of  Grating bolong:
    Steel grating nawarkeun kaunggulan handap dibandingkeun kalawan cadar baja grid: 
    Steel grating boga beurat lampu, kakuatan alus, kapasitas mawa badag tur tiasa nyimpen bahan jeung ongkos. Ieu nawiskeun ventilasi alus cahaya jeung angin, rasa modern, penampilan estetika jeung kaamanan anti skid. Éta ogé gampang beresih, gampang pikeun masang jeung awét pikeun kagunaan. 

    Grating bolong  produk anu dirancang jeung dijieun pikeun sagala rupa constructions industri jeung sipil di jalan kota, Kebon, buruan, bandara, kareta api jeung rékayasa industri, sarta aranjeunna nawiskeun di handap fitur: 
    * estetika outlook: garis basajan jeung penampilan pérak rapat trend modern. 
    * The drainase pangalusna: aréa leakage of 83,3 persén, leuwih ti dua kali produk beusi matak. 
    * Hot-dip galvanized perlakuan: Good sipat karat-buktina, ngagantian bébas-pangropéa. 
    * Design Anti maling: The panutup sarta pigura téh gabungan sareng hinge kurban kaamanan, kasalametan tur genah muka. 
    * Tabungan Investasi: ageung-bentang. Kirang leungit pikeun beban beurat dibandingkeun kalawan produk beusi matak. Ongkos bisa disimpen pikeun resiko keur dipaling atawa crushing salah lamun beusi matak nyaeta kagunaan. 
    * Kakuatan High: Kakuatan sarta kateguhan nu aya loba nu leuwih luhur ti beusi matak. Bisa dipaké pikeun terminal, bandara na badag-bentang sejen tur kaayaan loading beurat.

    20150601170842324232

    20150601170855375537

    20150601170831623162

    20150601170973407340

    20150601170900033

    20150601171171377137

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    Produk patali

    WhatsApp Online Chat !