Héksagonal Kawat bolong

Pondok Description:

Kawat netting kalawan lawang héksagonal nawarkeun alus ventilasi jeung Anggar kagunaan. Héksagonal kawat netting dijieunna tina twisting kawat baja karbon, elektro atanapi panas dipped galvanized, teras palastik coated, atanapi polos. Ieu bisa fabricated kana buleud gabions - salah sahiji nu pang populerna kawat produk keur kontrol banjir. Lajeng batu anu nempatkeun kana eta. Peletakan of gabions ngadamel témbok atawa bank ngalawan cai jeung banjir. Héksagonal kawat netting ogé dilas kana netting ternak pikeun beternak hayam na ternak sejenna ....


  • FOB Harga: US $ 5 - 25 / Roll
  • Min.Order kuantitas: 200 Roll / Rolls
  • Suplai Kamampuhan: 3000 Roll / Rolls per Bulan
  • Port: Tianjin
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Kawat netting kalawan héksagonal  lawang nawarkeun alus ventilasi jeung Anggar kagunaan. Héksagonal kawat netting dijieunna tina twisting kawat baja karbon, elektro atanapi panas dipped galvanized, teras palastik coated, atanapi polos.

    Ieu bisa fabricated kana buleud gabions - salah sahiji nu pang populerna kawat produk keur kontrol banjir. Lajeng batu anu nempatkeun kana eta. Peletakan of gabions ngadamel témbok atawa bank ngalawan cai jeung banjir. Héksagonal kawat netting ogé dilas kana netting ternak pikeun beternak hayam na ternak lianna. Populérna dipaké salaku pager sanggeus héjo coated, sarta waragad bisa ngurangan. Dina taun kaliwat, kawat netting héksagonal dijieunna tina kawat beusi galvanized geus dipaké dina pager, beternak na tulangan konstruksi.

    Numutkeun aplikasi , urang bisa nyadiakeun kawat netting dina jenis handap: 
    Umum Tujuan Kawat Netting;
    Beurat Tipe Kawat Netting;
    Ternak Netting;
    Hayam Kawat;
    Kawat Netting keur pager.

    Héksagonal lawang anyaman kawat netting  ieu lolobana dipaké salaku Anggar lampu pikeun jangjangan, kebon, keur manuk, kelenci jeung enclosures piaraan, penjaga tangkal jeung taman Anggar, bins neundeun jeung pangadilan ténis ngarojong hiasan. Hal ieu ogé dipaké salaku kawat bolong fabrics pikeun tulangan lampu di semlek buktina kaca jeung beton semén, plastering na peletakan jalan, jsb
    Ngolah Tipe sadia di antarana:
    • pulas lempeng kawat héksagonal netting
    • ngabalikeun pulas héksagonal kawat netting 
    • ganda-arah twisted héksagonal kawat netting

    Rengse tina héksagonal Kawat Netting  tiasa: 
    • galvanized sanggeus ninun, galvanized saméméh ninun, 
    • PVC coated galvanized
    • panas-dipped galvanized 
    • elektro galvanized
    Umum spésifikasi of héksagonal Kawat Netting

    20150601124529062906

    20150601124528762876

    20150601124541524152

    20150601124593139313


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    Produk patali

    WhatsApp Online Chat !