Panas-dip Galvanized dilas Kawat bolong

Pondok Description:

Dilas kawat bolong hiji bahan populér di beton, konstruksi jeung industri. Eta dijieunna tina kawat baja karbon low, kawat stainless steel sanggeus las na beungeut nyampurkeun. Dilas lawon kawat bolong ieu loba dipaké dina ngawangun konstruksi, sistem panyalindungan, filtration, kadaharan, tatanén jeung saterusna. Panas-dipped galvanized dilas kawat bolong umumna diwangun ku kawat baja polos. Dina waktu pengolahan eta mana ngaliwatan hiji prosés nutupan séng panas. Ieu tipe bolong Ware dilas kalawan op kuadrat ...


  • FOB Harga: US $ 10 - 50 / Roll
  • Min.Order kuantitas: 200 Roll / Rolls
  • Suplai Kamampuhan: 200 Roll / Rolls per Poé
  • Port: Tianjin
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Dilas kawat bolong  hiji bahan populér di beton, konstruksi jeung industri. Eta dijieunna tina kawat baja karbon low, kawat stainless steel sanggeus las na beungeut nyampurkeun. Dilas lawon kawat bolong ieu loba dipaké dina ngawangun konstruksi, sistem panyalindungan, filtration, kadaharan, tatanén jeung saterusna.

    Panas-dipped galvanized dilas kawat bolong  umumna diwangun ku kawat baja polos. Dina waktu pengolahan eta mana ngaliwatan hiji prosés nutupan séng panas. Jenis ieu bolong Ware dilas kalawan lawang pasagi nyaeta idéal pikeun kandang sasatoan structuring, fabricating wadah buleud kawat, grilling, pembuatan partisi, grating tujuan jeung perlindungan mesin Anggar.

    Panas-dipped galvanized dilas kawat  ciri: datar jeung seragam permukaan, struktur teguh, integritas alus tur alus teuing alus tahan korosi.
    Jenis ieu kawat dilas gaduh dua processing dina prosés manufaktur, galvanizing bolong dilas saméméh atawa sanggeus las. Galvanized dilas kawat bolong sanggeus las leuwih hade tinimbang saméméh las keur sudut las. Jeung galvanizing panas-dipped, dilas kawat bisa nyegah korosi dina aplikasi sapopoé.

    Panas-dipped galvanized dilas kawat spésifikasi:
    1) panas dip galvanized dilas bolong + palapis PVC (Héjo 6005): 12,7 × 12.7mm / diaméterna kawat internal 0, .65mm - coated 0.90mm / roll jangkungna 100cm / roll panjangna 5m.
    2) Hot dip galvanized bolong (galvanized sanggeus las): 12,7 × 12.7mm / kawat diaméterna 0.65mm / roll jangkungna 50cm / roll panjangna 5m.
    3) Hot dip galvanized bolong (sanggeus tinunanna) + palapis PVC (Héjo 6005): bolong 25mm / kawat diaméterna 0.80mm internal - coated 1.00mm / roll jangkungna 50cm / roll panjangna 10m.
    4) Hot dip galvanized bolong (galvanized sanggeus tinunanna): bolong 13mm / kawat diaméterna 0.70mm / roll jangkungna 50cm / roll panjangna 10m.

    20150601144316761676

    20150601144335163516

    20150601144362086208

    20150601144392079207

    Info téhnologi:
    diaméterna: 0,65 +/- 0.025mm. 
    Zn-palapis: mnt. 20g / m².
    Kakuatan Tensile: 300 - 450 N / mm². 
    Elongation: mnt. 15%.
    Karbon: max. 0,10%.
    Jieun-up: coils 150kg kalawan dia internal. tina +/- 270mm na hiji dia éksternal. tina +/- 450mm.

    bolong Ukuran

    Kawat gauge diaméterna

    dina MM

    dina inci

    BWG No.

    MM

    6.4

    1/4

    24-22

    0.56- 0,71

    9,5

    3/8

    23-19

    0,64 - 1,07

    12,7

    1/2

    22-16

    0,71 - 1,65

    15,9

    5/8

    21-16

    0,81 - 1,65

    19,1

    3/4

    21-16

    0,81 - 1,65

    25,4 × 12,7

    1 × 1/2

    21-16

    0,81 - 1,65

    25,4

    1

    21-14

    0,81 - 2,11

    38,1

    1 1/2

    19-14

    1,07 - 2,11

    25,4 × 50,8

    1 × 2

    17-14

    1,47 - 2,11

    50,8

    2

    16-12

    1,65 - 2,77

    50,8 nepi 305

    2 pikeun 12

     

    GI kawat pasagi spésifikasi bolong:

    bolong

    panjang lebar

    beurat

    16 × 16

    3ft. × 100ft.

    24.75kg / roll

    16 × 16

    4ft. × 100ft.

    33kg / coil

    16 × 16

    4ft. × 100ft.

    41.25kg / coil

    16 × 16

    5ft. × 100ft.

    18kg / coil

    40 × 40

    1mtr × 100ft.

    20kg / coil

    Kami geus panas galvanized dilas kawat bolong di stock badag:

    Panas séng dilas kawat bolong

    Panas-dip Galvanized dilas kawat bolong

    6kgs 20mm × 20mm × 1.0mm × 1m × 30m

    20mm × 20mm × 1.0mm × 1m × 30m 16kg

    25mm × 25mm × 1.8mm × 1m × 30m

    20mm × 20mm × 1.00mm × 1m × 30m 16kg

    30kgs 50mm × 50mm × 1.80mm × 1.5m × 30m

    50mm × 50mm × 1.80mm × 1.5m × 30m 30kg

    21kgs 50mm × 25mm × 1.60mm × 1m × 30m

    50mm × 25mm × 1.60mm × 1m × 30m 21kg

    48kgs 50mm × 25mm × 1.80mm × 1.5m × 30m

    50mm × 25mm × 1.80mm × 1.5m × 30m 48kg

     

    bolong

     kakandeleun

    luhur

     

    mm

    mm 

    cm 

    Galvanized dilas Kawat bolong (Galvanized Saatos Tenun) Hot dip Galvanized Kawat 

    06 × 06

    0,65

    50 - 150

    13 × 13

    0,90

    13 × 25

    1,45

    19 × 19

    1,45

    25 × 25

    1,75

    Galvanized dilas Kawat bolong (Galvanized Sateuacan Tenun) Kawat Hot dip Galvanized 

    13 × 13

    1,40

    50 - 200

    13 × 25

    1,50

    19 × 19

    1,50

    75 × 13

    1,90

    50 × 25

    1,90

    50 × 50

    1,90, 2,80

    PVC dilas bolong (panas dipped)

    13 × 13

    1,20

    50 - 200

    19 × 19

    1,20, 1,40

    25 × 25

    2,30


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    Produk patali

    WhatsApp Online Chat !