Hot dipped Kawat Galvanized

Pondok Description:

Panas dipped Kawat Galvanized, ogé katelah panas-dip kawat beusi séng-plated, atawa kawat beusi galvanized. Panas dipped Galvanized Kawat Bahan: karbon low baja processing ku teken, panas-dip séng palapis. Panas dipped Galvanized Kawat Fitur: 1. kalenturan Alus na softness 2. pamakéan Cocog: pembuatan Net, pungkal, baling, nongkrong jeung saterusna. Panas dipped Galvanized Kawat Processing: gal ngahasilkeun alus kualitas panas-dip galvanized kawat beusi tina pilihan kawat baja karbon low, ngaliwatan prosés ...


  • FOB Harga: US $ 450 - 1.050 / Ton
  • Min.Order kuantitas: 10 métrik Ton / ton métrik
  • Suplai Kamampuhan: 65 Ton / ton per Poé
  • Port: Tianjin
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Hot dipped Kawat Galvanized , ogé katelah panas-dip kawat beusi séng-plated, atawa kawat beusi galvanized.
    Hot Dipped Galvanized Wire Material: low carbon steel processing by drawing, hot-dip zinc coating.
    Panas dipped Galvanized Kawat Fitur: 
    1. kalenturan Alus na softness 
    2. pamakéan Cocog: pembuatan Net, pungkal, baling, nongkrong jeung saterusna.
    Panas dipped Galvanized Kawat Processing: 
    gal ngahasilkeun alus kualitas panas-dip galvanized kawat beusi tina pilihan kawat baja karbon low, ngaliwatan prosés kawat gambar, cuci asam sarta karat nyoplokkeun, annealing na coiling.
    Panas dipped Galvanized Kawat Aplikasi:
    panas-dip galvanized kawat pisan fléksibel tur lemes, sacara éksténsif dipaké dina konstruksi, karajinan, anyaman kawat bolong, express cara Anggar bolong, bungkusan produk na kagunaan sapopoé lianna.

    20150601104312501250

    20150601104312201220

    20150601104374527452

    20150601104311621162

    Panas dipped Galvanized Kawat spésifikasi:

    kawat gauge

    SWG di mm

    BWG di mm

    Dina métrik System mm

    8 #

    4,06

    4,19

    4,00

    9 #

    3,66

    3,76

    -

    10 #

    3,25

    3,40

    3,50

    11 #

    2,95

    3,05

    3.00

    12 #

    2,64

    2,77

    2,80

    13 #

    2,34

    2,41

    2,50

    14 #

    2,03

    2,11

    -

    15 #

    1,83

    1,83

    1,80

    16 #

    1,63

    1,65

    1,65

    17 #

    1,42

    1,47

    1,40

    18 #

    1,22

    1,25

    1,20

    19 #

    1,02

    1,07

    1,00

    20 #

    0,91

    0,89

    0,90

    21 #

    0,81

    0,813

    0,80

    22 #

    0,71

    0,711

    0,70

    23 # keur 34 # ogé sadia pikeun kawat beusi galvanized.

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    Produk patali

    WhatsApp Online Chat !