kuku Kawat

Pondok Description:

Nail Wire, also known as Hard drawn wire, finds most uses in nail making or weaving of wire mesh products. Nail Wire’s Material: low carbon steel wire (iron wire) Processing of Nail Wire: by hard drawing Nail Wire’s Packaging: loose package in coils or 500kgs/coil by client’s request Wire Gauge of Nail Wire: 0.7mm-5.6mm         NUMBER SIZE DIAMETER(mm) Kg 1 8# 4.0 50 2 10# 3.5 50 3 12# 2.8 50 4 14# 2.2 50 5 16# 1.6 ...


  • FOB Harga: US $ 450 - 700 / Ton
  • Min.Order kuantitas: 25 Ton / ton
  • Suplai Kamampuhan: 5000 Ton / ton per Bulan
  • Port: Tianjin
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Kuku Kawat, ogé katelah Hard digambar kawat, manggih paling migunakeun dina pembuatan paku atawa anyaman produk kawat bolong.
    Kuku Kawat urang Bahan: kawat baja karbon low (kawat beusi)
    Processing tina kuku Kawat: ku teuas gambar
    kuku Kawat urang bungkusan: pakét leupas dina coils atanapi 500kgs / coil ku klien urang pamundut
    Kawat gauge tina kuku Kawat: 0.7mm-5.6mm

     20160321034647014701 20160321034640224022 
     20160321034668006800  20160321034686318631

    Nomer

    SIZE

    Diaméterna (mm)

    Kg

    1

    8 #

    4.0

    50

    2

    10 #

    3,5

    50

    3

    12 #

    2.8

    50

    4

    14 #

    2.2

    50

    5

    16 #

    1.6

    50,25

    6

    18 #

    1.2

    25

    7

    20 #

    0.9

    25

    8

    22 #

    0.7

    10-25

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    Produk patali

    WhatsApp Online Chat !