PVC coated Gabion bolong

Pondok Description:

Bahan tina PVC coated gabion PVC gabions coated, jenis kotak kawat bolong, dijieun tina beurat héksagonal kawat netting anu anyaman ku kawat logam. PVC gabions coated luar diaméter ti 3.0mm ka 4.5mm, sarta diaméter kawat pasisian atawa kawat ujung hiji kawat gauge kandel ti kawat bolong umum. PVC gabions coated dijieun tina palastik coated kawat baja galvanized: kualitas luhur kawat baja karbon low kami mungkus PVC lapisan panyalindungan dina beungeut kawat baja galvanized, lajeng ninun eta ...


  • FOB Harga: US $ 5 - 33 / Siapkeun
  • Min.Order kuantitas: 10 Siapkeun / susunan
  • Suplai Kamampuhan: 500 Siapkeun / susunan per Poé
  • Port: Tianjin
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Bahan tina PVC coated gabion
    PVC gabions coated , jenis kotak kawat bolong, dijieun tina beurat héksagonal kawat netting anu anyaman ku kawat logam. PVC gabions coated luar diaméter ti 3.0mm ka 4.5mm, sarta diaméter kawat pasisian atawa kawat ujung hiji kawat gauge kandel ti kawat bolong umum. 
    PVC gabions coated  dijieun tina palastik coated kawat baja galvanized: kualitas luhur kawat baja karbon low kami mungkus PVC lapisan panyalindungan dina beungeut kawat baja galvanized, lajeng ninun kana héksagonal netting kawat kaasup sakabeh spésifikasi. Lapisan panyalindungan PVC Ieu bisa nguatkeun panyalindungan ngalawan lingkungan polusi tinggi. Samentara bisa milih kelir béda guna cocog eta kalawan lingkungan sabudeureun.
    Spésifikasi normal pikeun gabion PVC coated

    bolong muka

    60X80mm

    80X100mm

    100X120mm

    120X150mm

    Diameter

    Biasana diaméterna nyaeta ti 2.5mm ka 3.4mm

    Ukuran gabion

    2x1x1m

    2x1x0.5m

    4x1x1m

    4x2x1m

    spésifikasi séjén ti nasabah oge aya.

    Aplikasi tina PVC coated gabions
    Gabions dipaké dina loba situasi kaasup stabilisasi gerak bumi jeung erosi, kontrol walungan, waduk, kanal refurbishment, landscaping sarta tembok panahan, jsb
    Fitur jeung kaunggulan PVC gabions coated
    PVC gabions coated tiasa nanggung depressions kuat sarta extruding gaya na tetep bentuk na. Gabions anu cukup gampang masang yén euweuh pangalaman perlu meunang hasil anu alus. PVC coated luar kawat baja galvanized, PVC coated gaions téh hadé dina resistence korosi, antioxidation, durability, dina waktos anu sareng PVC coated gabion téh beuki geulis batan non-PVC coated. Bisa cocog eta kalawan lingkungan sabudeureun na di jieun na jalma leuwih nyaman.

    2015060117310711711

    20150601173172367236

    20150601173135553555

    20150601173112391239

    20150601173126022602

    20150601173271057105


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    Produk patali

    WhatsApp Online Chat !