PVC coated dilas Kawat bolong

Pondok Description:

PVC coated dilas bolong jeung nutupan plastik geus diwangun kalayan kawat beusi galvanized sahiji kualitas luhur. Cai mibanda PVC bubuk nutupan nu diolah ku hiji mesin otomatis. The palapis palastik lemes dina korosi kawat pelindung ieu napel ku napel kuat nu ngadamel naek durability sahiji kawat. Hal ieu dipaké dina Anggar sipat padumukan na resmi kawas kebon, taman, wangunan. The dilas bolong PVC coated nu sadia sakumaha duanana gulungan sarta panels, oge sadia di d ...


  • FOB Harga: US $ 10 - 50 / Roll
  • Min.Order kuantitas: 200 Roll / Rolls
  • Suplai Kamampuhan: 200 Roll / Rolls per Poé
  • Port: Tianjin
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    PVC coated dilas bolong  jeung nutupan plastik geus diwangun kalayan kawat beusi galvanized sahiji kualitas luhur. Cai mibanda PVC bubuk nutupan nu diolah ku hiji mesin otomatis. The palapis palastik lemes dina korosi kawat pelindung ieu napel ku napel kuat nu ngadamel naek durability sahiji kawat. Hal ieu dipaké dina Anggar sipat padumukan na resmi kawas kebon, taman, wangunan. The dilas bolong PVC coated nu sadia sakumaha duanana gulungan sarta panels, oge sadia di kelir béda kawas bodas, hideung, héjo.
    Bahan jero kawat of PVC coated dilas kawat bolong boga kawat baja, panas dipped kawat galvanized, elektro kawat galvanized sarta kawat baja karbon low. ku prosés palapis narabas. The rengse PVC coated dilas kawat bolong tiasa gaduh korosi tinggi resistance.Galvanized dilas bolong ieu coated ku lapisan kandel PVC nu geus pageuh kabeungkeut kawat ku prosés panas. Aranjeunna mibanda panyalindungan ganda. Henteu ngan teu di palapis vinyl ngégél kawat ti cai sarta elemen corrosive séjén, tapi nu bolong kaayaan ogé ditangtayungan ku palapis séng.
    PVC coated dilas Kawat bolong dipaké salaku pager, hiasan jeung hansip mesin di sagala rupa industri, tatanén, milik ngembang, médan olahraga, beternak sarta angkutan. Sarta vinyl-coated dilas kawat bolong anu merenah pikeun dipaké pikeun cages tomat.
    Kelir: Héjo, hideung, koneng, biru, bodas atawa kelir séjén dina pamundut konsumén.

    20150601142835643564

    20150601142885798579

    20150601142891739173

    20150601142898549854

    PVC coated dilas kawat spésifikasi bolong kawat jero tur PVC coated kawat:

    bolong Ukuran

    Kawat Omod saméméh & sanggeus PVC jaket

    mm

    inci

    sateuacan Lambang

    saatos Lambang

    6.4

    1/4 inci

    0.56- 0,71

    0.90- 1,05

    9,5

    3/8 inci

    0,64 - 1,07

    1,00 - 1,52

    12,7

    1/2 inci

    0,71 - 1,65

    1,10 - 2,20

    15,9

    5/8 inci

    0,81 - 1,65

    1,22 - 2,30

    19,1

    3/4 inci

    0,81 - 1,65

    1,24 - 2,40

    25,4 × 12,7

    1 × 1/2 inci

    0,81 - 1,65

    1,24 - 2,42

    25,4

    1 inci

    0,81 - 2,11

    1,28 - 2,90

    38,1

    1 1/2 inci

    1,07 - 2,11

    1,57 - 2,92

    25,4 × 50,8

    1 × 2 inci

    1,47 - 2,11

    2,00 - 2,95

    50,8

    2 inci

    1,65 - 2,77

    2,20 - 3,61

    76,2

    3 inci

    1,90 - 3,50

    2,50 - 4,36

    101,6

    4 inci

    2,20 - 4,00

    2,85 - 4,88


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    Produk patali

    WhatsApp Online Chat !