Agul Barbed Kawat

Pondok Description:

Agul barbed kawat mangrupakeun jenis kaamanan bahan Anggar modern fabricated kalayan agul-seukeut agul baja tur luhur-tensile kawat. Agul Barbed kawat bisa dipasang pikeun ngahontal hasil tina frightening na stopping ka intruders perimeter agrésif, kalawan piecing sarta motong wilah agul dipasang di luhureun tembok, oge desain husus nyieun climbing jeung noel pisan hésé. Kawat na strip anu galvanized pikeun nyegah korosi. Ayeuna, agul Barbed kawat geus widel ...


  • FOB Harga: US $ 500 - 1.200 / Ton
  • Min.Order kuantitas: 100 métrik Ton / ton métrik
  • Suplai Kamampuhan: 30 métrik Ton / ton métrik per Poé
  • Port: Tianjin
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Agul barbed kawat  mangrupakeun jenis kaamanan bahan Anggar modern fabricated kalayan agul-seukeut agul baja tur luhur-tensile kawat. Agul Barbed kawat bisa dipasang pikeun ngahontal hasil tina frightening na stopping ka intruders perimeter agrésif, kalawan piecing sarta motong wilah agul dipasang di luhureun tembok, oge desain husus nyieun climbing jeung noel pisan hésé. Kawat na strip anu galvanized pikeun nyegah korosi.
    Ayeuna, agul Barbed kawat geus loba dipaké ku loba nagara dina widang militer, bui, imah ditahan, wangunan pamaréntah sarta fasilitas kaamanan nasional lianna. Nembe taun, tape barbed geus tétéla jadi kawat-kelas tinggi Anggar pang populerna for mah ngan aya aplikasi kaamanan militér jeung nasional, tapi ogé pikeun Pondok na pager masarakat, sarta wangunan swasta lianna.

    Agul agul spésifikasi

    Jumlah rujukan

    agul Style

    kakandeleun

    kawat Omod

    Barb
    panjang

    Barb
    rubak

    Barb 
    dipasing

    BTO-10

    https://www.dl-barbedwire.com/Images/Razor-Barbed-Wire003.gif

    0,5 ± 0.05

    2.5 ± 0,1

    12 ± 1

    13 ± 1

    26 ± 1

    BTO-12

    https://www.dl-barbedwire.com/Images/Razor-Barbed-Wire002.gif

    0,5 ± 0.05

    2.5 ± 0,1

    12 ± 1

    15 ± 1

    26 ± 1

    BTO-18

    https://www.dl-barbedwire.com/Images/Razor-Barbed-Wire003.gif

    0,5 ± 0.05

    2.5 ± 0,1

    18 ± 1

    15 ± 1

    33 ± 1

    BTO-22

    https://www.dl-barbedwire.com/Images/Razor-Barbed-Wire004.gif

    0,5 ± 0.05

    2.5 ± 0,1

    22 ± 1

    15 ± 1

    34 ± 1

    BTO-28

    https://www.dl-barbedwire.com/Images/Razor-Barbed-Wire005.gif

    0,5 ± 0.05

    2.5 ± 0,1

    28 ± 1

    15 ± 1

    34 ± 1

    BTO-30

    https://www.dl-barbedwire.com/Images/Razor-Barbed-Wire006.gif

    0,5 ± 0.05

    2.5 ± 0,1

    30 ± 1

    18 ± 1

    34 ± 1

    CBT-60

    https://www.dl-barbedwire.com/Images/Razor-Barbed-Wire007.gif

    0,6 ± 0.05

    2.5 ± 0,1

    60 ± 2

    32 ± 1

    96 ± 2

    CBT-65

    https://www.dl-barbedwire.com/Images/Razor-Barbed-Wire008.gif

    0,6 ± 0.05

    2.5 ± 0,1

    65 ± 2

    21 ± 1

    100 ± 2

    Barbed pita Concertina (CBT); Barbed pita halangan (BTO) 
    bahan Standar anu boh galvanized atawa stainless steel. 
    Gaya baku produk nu ditémbongkeun dina tabel di luhur, spésifikasi husus anu sadia dina pamundut.

    Barbed pita Kawat spésifikasi

    Loop luar diaméterna

    No tina puteran

    Baku Panjang per coil

    ngetik

    Catetan

    450mm

    33

    7-8M

    CBT-60.65

    coil hiji

    500mm

    56

    12-13M

    CBT-60.65

    coil hiji

    700mm

    56

    13-14M

    CBT-60.65

    coil hiji

    960mm

    56

    14-15M

    CBT-60.65

    coil hiji

    450mm

    56

    8-9m (3 klip)

    BTO-10.12.18.22.28.30

    tipe cross

    500mm

    56

    9-10M (3 klip)

    BTO-10.12.18.22.28.30

    tipe cross

    600mm

    56

    10-11M (3 klip)

    BTO-10.12.18.22.28.30

    tipe cross

    600mm

    56

    8-10M (5 klip)

    BTO-10.12.18.22.28.30

    tipe cross

    700mm

    56

    10-12M (5 klip)

    BTO-10.12.18.22.28.30

    tipe cross

    800mm

    56

    11-13M (5 klip)

    BTO-10.12.18.22.28.30

    tipe cross

    900mm

    56

    12-14M (5 klip)

    BTO-10.12.18.22.28.30

    tipe cross

    960mm

    56

    13-15M (5 klip)

    BTO-10.12.18.22.28.30

    tipe cross

    980mm

    56

    14-16M (5 klip)

    BTO-10.12.18.22.28.30

    tipe cross

    Catetan: produk gaya Standar anu ditémbongkeun dina tabel di luhur, spésifikasi husus anu sadia dina pamundut. Bahan baku nu boh galvanized atawa stainless steel.
    Salian produk ieu, urang ogé rancang mesin nu ngahasilkeun aranjeunna.

    20150601141463316331

    20150601140782508250

    20150601141427042704

    20150601141451675167

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    Produk patali

    WhatsApp Online Chat !