Reinforcing bolong Panel

Pondok Description:

Reinforcing bolong ieu dipaké pikeun tulangan tina beton, anu dijieun pikeun sans 1024: 2006 jeung ka spésifikasi standar internasional lianna. Fitur: • Reinforcing bolong Mats mangrupakeun formulir paling ilahar dipake di tulangan prefabricated jeung sabagian cocog pikeun konstruksi slab datar jeung ranjang permukaan beton. aplikasi dirancang lianna di antarana: • panahan sarta tembok geser; • balok na kolom; • overlays paving Beton; • Precast elemen beton; • proyék Wangunan; • SW ...


  • FOB Harga: US $ 3 - 10 / Lambaran
  • Min.Order kuantitas: 20 lambaran / cadar
  • Suplai Kamampuhan: 5000 lambaran / cadar per Poé
  • Port: Tianjin
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Reinforcing bolong  ieu dipaké pikeun tulangan tina beton, anu dijieun pikeun sans 1024: 2006 jeung ka spésifikasi standar internasional lianna.
    Fitur:
    • Reinforcing bolong Mats mangrupakeun formulir paling ilahar dipake di tulangan prefabricated jeung sabagian cocog pikeun konstruksi slab datar jeung ranjang permukaan beton. Aplikasi dirancang lianna di antarana: 
    • panahan sarta tembok geser;
    • balok na kolom;
    • overlays paving Beton;
    • Precast elemen beton;
    • proyék Wangunan;
    • kolam renang jeung konstruksi gunite.
    • Reinforcing bolong Mats bisa diwincik saperti boh cadar datar atawa ngagulung, gumantung kana syarat pakasaban.
    • Reinforcing bolong tulangan considerably ngurangan waktu konstruksi.
    • sans 1024: 2006 diresmikeun Mats lawon anu baku Mats tulangan dilas sarta bisa dijadwalkeun saukur ku rujukan kana tipe lawon, dimensi lambar na bending Konci bentukna (rujukan nyaéta massa nominal tina lawon di kg / m2 × 100).
    • kawat cacad The tiis-digulung dipaké dina lawon bolong dilas boga kakuatan ciri (0.2% buktina stres) a minimum 485MPa dibandingkeun 450MPa pikeun rebar tensile tinggi. Lawon bisa dipaké dina stresses luhur batan rebar tensile tinggi hasilna dina hemat bahan nepi ka 8%.
    Kualitas
    The Reinforcing bolong ieu dijieun dina kadali kualitas ketat ku sadayana standar conforming mun sans 1024: 2006 spésifikasi baku sarta tolerances

    2015060115190410410

    20150601151950065006

    20150601151958485848

    20150601151980938093

     Hatur nuhun ngadatangan Website urang. Mangga ngarasa Luncat ninggalkeun pesen lamun patalékan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    Produk patali

    WhatsApp Online Chat !