Steel Steel Kaamanan bolong

Pondok Description:

layar kaamanan stainless steel ngabogaan ranginang husus panto kaamanan sarta jandéla layar, burglarproof, bulletproof, anti laleur jeung reungit babarengan, nawiskeun tinggi aman tur pintonan appreciation.allowing nu breezes tiis ngaliwatan lembur kalawan views.the jelas pang populerna ka Australia, New pasar Selandia. layar kaamanan steel dijieun tina kakuatan tinggi kawat stainless steel: • 316 baja bolong diaméterna • 0.8mm kawat steel laut • 11mesh x 11mesh per inci • Buka aréa • ninun Userboxtop • Hideung bubuk jaket ...


  • FOB Harga: US $ 4 - 26 / Square Méter
  • Min.Order kuantitas: 60 Square Méter Méter / Square
  • Suplai Kamampuhan: 120 Square Méter / méter pasagi per Poé
  • Port: Tianjin
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Layar kaamanan stainless steel  ngabogaan ranginang husus panto kaamanan sarta jandéla layar, burglarproof, bulletproof, anti laleur jeung reungit babarengan, nawiskeun tinggi aman tur pintonan appreciation.allowing nu breezes tiis ngaliwatan lembur kalawan views.the jelas pang populerna ka Australia, New pasar Selandia.

    Layar kaamanan steel dijieun tina kakuatan tinggi kawat stainless steel:
    • 316 baja bolong steel laut
    diaméterna • 0.8mm kawat
    • 11mesh x 11mesh per inci
    • Buka aréa
    • ninun Userboxtop
    • bubuk Hideung coated

    Layar kaamanan sampurna tawaran pangajén artistik sarta practicability:
    • kawat lemes, diameter kawat sarua jeung kakuatan tensile
    • kakuatan High: 750-950Mpa
    • Sarua ukuranana aperture
    • Datar sarta beungeut lempeng
    • korosi tahan
    • Quality papanggih Australia baku, lulus ujian péso, test dampak , test serangan jemmy.

    Dina stock:
    Urang ngajaga di tock sagala jinis rubak stainless steel sarta panas dipped bolong baja galvanized, gancang ngakibatkeun waktos.
    • 750mm x 2000mm, 750mm x 2400mm
    • 900mm x 2000mm, 900mm x 2400mm
    • 1200mm x 2000mm, 1200mm x 2400mm
    • ngaropéa lebar 1.5mm
    • 25 PCS / 50PCS packing di Hiji hal, kertas waterproof katutupan unggal PC
    • pakét ngaropéa diperlukeun ditawarkeun

    Dibandingkeun SS 304, 0.9mm SS bolong:
    Sababaraha bangsa ceuk SS304-0.9mm leuwih hade tinimbang layar kaamanan stainless steel SS316-0.8mm:
    • SS 316 ranginang bolong résistif korosi hadé, hususna ka umuran korosi ti 304 salah.
    • SS304 anyaman bolong permukaan umuran atanapi korosi boga poténsi masalah.
    • SS316-0.8mm anyaman bolong geus kawat tensile tinggi ultra sanggeus anyaman.
    • kawat Komo kandel bisa gampang motong lamun aranjeunna ngajentrekeun tensile lemes atawa low.

    Layar Kaamanan lega mangpaat pikeun panto kaamanan field.theftproof, hiasan:
    • Kaamanan layar panto
    • ngageser layar panto
    • Out layar panto
    • layar panto jero
    • adul hiasan
    • Ngahias siling
    panels • Balustrade infill
    • panels infill Hand-cekelanana tangga

    Layar Kaamanan bolong 1.5mm net lawang, anti laleur, inesct, reungit.
    • layar jandela Kaamanan
    • penjaga Jandela
    • Sun layar shading
    • Patio layar enclsure
    • kolam renang pager

    20150601082811871187

    20150601082823912391

    20150601082899149914

    20150601082895049504

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    Produk patali

    WhatsApp Online Chat !