Staninless Steel agul Barbed Kawat

Pondok Description:

kawat baja agul steel dijieun kalawan lambar stainless steel sarta kawat AISI 304. steel baja agul kawat nawarkeun hirup layanan panjang dibandingkeun kalayan bahan séjén, sarta harta leuwih hadé lalawanan korosi. jenis ieu kawat agul disadiakeun di ribbons lempeng, tunggal coil concertina atanapi meuntas coils agul concertina. kawat baja agul steel disadiakeun kalawan rupa-rupa gaya sabeulah: BT-10, BT-12, BT-18 BT-22 BT-28 BT-30, BT-60, jsb Panjang barb, barb dipasing na barb w ...


  • FOB Harga: US $ 500 - 1.200 / Ton
  • Min.Order kuantitas: 100 métrik Ton / ton métrik
  • Suplai Kamampuhan: 30 métrik Ton / ton métrik per Poé
  • Port: Tianjin
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Kawat baja agul steel  dijieun kalawan lambar stainless steel sarta kawat AISI 304.
    steel baja agul kawat  nawarkeun hirup layanan panjang dibandingkeun kalayan bahan séjén, sarta harta leuwih hadé lalawanan korosi. Jenis ieu kawat agul disadiakeun di ribbons lempeng, tunggal coil concertina atanapi meuntas coils agul concertina.
    Kawat baja agul steel  disadiakeun kalawan rupa-rupa gaya sabeulah: BT-10, BT-12, BT-18 BT-22 BT-28 BT-30, BT-60, jsb Panjang barb, barb dipasing na barb lebar bisa dihasilkeun nurutkeun sarat husus Anjeun.

    Agul agul spésifikasi

    Jumlah rujukan

    agul Style

    kakandeleun

    kawat Omod

    Barb
    panjang

    Barb
    rubak

    Barb 
    dipasing

    BTO-10

    https://www.dl-barbedwire.com/Images/Razor-Barbed-Wire003.gif

    0,5 ± 0.05

    2.5 ± 0,1

    12 ± 1

    13 ± 1

    26 ± 1

    BTO-12

    https://www.dl-barbedwire.com/Images/Razor-Barbed-Wire002.gif

    0,5 ± 0.05

    2.5 ± 0,1

    12 ± 1

    15 ± 1

    26 ± 1

    BTO-18

    https://www.dl-barbedwire.com/Images/Razor-Barbed-Wire003.gif

    0,5 ± 0.05

    2.5 ± 0,1

    18 ± 1

    15 ± 1

    33 ± 1

    BTO-22

    https://www.dl-barbedwire.com/Images/Razor-Barbed-Wire004.gif

    0,5 ± 0.05

    2.5 ± 0,1

    22 ± 1

    15 ± 1

    34 ± 1

    BTO-28

    https://www.dl-barbedwire.com/Images/Razor-Barbed-Wire005.gif

    0,5 ± 0.05

    2.5 ± 0,1

    28 ± 1

    15 ± 1

    34 ± 1

    BTO-30

    https://www.dl-barbedwire.com/Images/Razor-Barbed-Wire006.gif

    0,5 ± 0.05

    2.5 ± 0,1

    30 ± 1

    18 ± 1

    34 ± 1

    CBT-60

    https://www.dl-barbedwire.com/Images/Razor-Barbed-Wire007.gif

    0,6 ± 0.05

    2.5 ± 0,1

    60 ± 2

    32 ± 1

    96 ± 2

    CBT-65

    https://www.dl-barbedwire.com/Images/Razor-Barbed-Wire008.gif

    0,6 ± 0.05

    2.5 ± 0,1

    65 ± 2

    21 ± 1

    100 ± 2

    Barbed pita Concertina (CBT); Barbed pita halangan (BTO) 
    bahan Standar anu boh galvanized atawa stainless steel. 
    Gaya baku produk nu ditémbongkeun dina tabel di luhur, spésifikasi husus anu sadia dina pamundut.

    Barbed pita Kawat spésifikasi

    Loop luar diaméterna

    No tina puteran

    Baku Panjang per coil

    ngetik

    Catetan

    450mm

    33

    7-8M

    CBT-60.65

    coil hiji

    500mm

    56

    12-13M

    CBT-60.65

    coil hiji

    700mm

    56

    13-14M

    CBT-60.65

    coil hiji

    960mm

    56

    14-15M

    CBT-60.65

    coil hiji

    450mm

    56

    8-9m (3 klip)

    BTO-10.12.18.22.28.30

    tipe cross

    500mm

    56

    9-10M (3 klip)

    BTO-10.12.18.22.28.30

    tipe cross

    600mm

    56

    10-11M (3 klip)

    BTO-10.12.18.22.28.30

    tipe cross

    600mm

    56

    8-10M (5 klip)

    BTO-10.12.18.22.28.30

    tipe cross

    700mm

    56

    10-12M (5 klip)

    BTO-10.12.18.22.28.30

    tipe cross

    800mm

    56

    11-13M (5 klip)

    BTO-10.12.18.22.28.30

    tipe cross

    900mm

    56

    12-14M (5 klip)

    BTO-10.12.18.22.28.30

    tipe cross

    960mm

    56

    13-15M (5 klip)

    BTO-10.12.18.22.28.30

    tipe cross

    980mm

    56

    14-16M (5 klip)

    BTO-10.12.18.22.28.30

    tipe cross

    Catetan: produk gaya Standar anu ditémbongkeun dina tabel di luhur, spésifikasi husus anu sadia dina pamundut. Bahan baku nu boh galvanized atawa stainless steel. 
    Salian produk ieu, urang ogé rancang mesin nu ngahasilkeun aranjeunna.

    20150601140758755875

    20150601140782508250

    20150601140715421542

    20150601140776867686


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    Produk patali

    WhatsApp Online Chat !