Staninless Steel dilas Kawat bolong

Pondok Description:

304L steel Steel: Sipat Siga sakumaha eusi karbon 304ss tapi handap pikeun diturutan las hadé. 310 steel Steel: A suhu luhur alloy nikel anu miboga sipat korosi alus teuing. Bisa tahan hawa operasi tinggi nepi ka 1800 derajat F pikeun période waktu nambahan. 316ss steel Steel: sipat Sarua jeung 304ss tapi stabilized ku ditambahkeunana molybdenum keur ngaronjat lalawanan ka korosi kimiawi. 316L steel Steel: Sipat Siga sakumaha 316ss tapi handap carbo ...


  • FOB Harga: US $ 10 - 50 / Roll
  • Min.Order kuantitas: 200 Roll / Rolls
  • Suplai Kamampuhan: 200 Roll / Rolls per Poé
  • Port: Tianjin
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    304L steel Steel : Sipat Siga sakumaha eusi karbon 304ss tapi handap pikeun diturutan las hadé.
    310 steel Steel: A suhu luhur alloy nikel anu miboga sipat korosi alus teuing. Bisa tahan hawa operasi tinggi nepi ka 1800 derajat F pikeun période waktu nambahan.
    316ss steel Steel: sipat Sarua jeung 304ss tapi stabilized ku ditambahkeunana molybdenum keur ngaronjat lalawanan ka korosi kimiawi.
    316L steel Steel: Sipat Siga sakumaha eusi karbon 316ss tapi handap pikeun diturutan las hadé.
    317L steel Steel: ngaronjat lalawanan korosi dibandingkeun 316ss. L kelas ngamungkinkeun las hadé.
    321 steel Steel: Sarua jeung 347ss tur tiasa ngadamel hawa operasi tinggi. Boga ditambah titanium.
    330 steel Steel: alloy Ieu tiasa ngadamel hawa operasi nepi ka 1650 Derajat F. aplikasi umum ngawengku panas nyampurkeun fixtures & baskets.
    347 steel Steel: Mibanda sifat sarupa ngeunaan 304ss tapi boga tambahan tina Columbium pikeun stabilitas dina hawa operasi tinggi.
    410 steel Steel: Mibanda lalawanan pisan alus mun korosi & oksidasi.
    430 steel Steel: Mibanda sifat magnét sarupa baja karbon tapi kalawan lalawanan korosi loba nu leuwih luhur. Ilahar dipaké dina industri olahan kadaharan.
    Stainless steel dilas kawat bolong  bisa lepas panjang pikeun lalawanan korosi dibandingkeun togalvanized kawat dilas meshes. Aya kedah mibanda perlakuan permukaan, éta sorangan boga fitur lalawanan korosi. Dilas kawat baja bolong anu idéal pikeun pertambangan, filtration, transportasi jeung saterusna.

    2015060114230430430

    20150601142445894589

    20150601142447354735

    20150601142453885388

    stainless steel dilas kawat bolong spésifikasi:

    Steel Steel dilas Kawat bolong :

    lawang

    Kawat diaméterna <BWG>

    dina inci

    Dina métrik Unit (mm)

    1/4 "× 1/4"

    6.4mm × 6.4mm

    22, 23, 24

    3/8 "× 3/8"

    10.6mm × 10.6mm

    19, 20, 21, 22

    1/2 "× 1/2"

    12.7mm × 12.7mm

    16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23

    5/8 "× 5/8"

    16mm × 16mm

    18 19, 20, 21,

    3/4 "× 3/4"

    19.1mm × 19.1mm

    16, 17, 18, 19, 20, 21

    1 "× 1/2"

    25.4mm × 12.7mm

    16, 17, 18, 19, 20, 21

    1-1 / 2 "× 1-1 / 2"

    38mm × 38mm

    14, 15, 16, 17, 18, 19

    1 "× 2"

    25.4mm × 50.8mm

    14, 15, 16

    2 "× 2"

    50.8mm × 50.8mm

    12, 13, 14, 15, 16

    stainless steel dilas aplikasi kawat bolong: Konstruksi, wangunan, tatanén, industri jeung saterusna.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    Produk patali

    WhatsApp Online Chat !