Lempeng & Cut Kawat

Pondok Description:

Lempeng & Cut Kawat mangrupakeun jenis kawat dasi nu populérna dipaké dina konstruksi, karajinan atawa pamakéan sapopoé. Ieu bisa motong kana ukuran nu tangtu sanggeus straightened. Lempeng & Cut Kawat Bahan: Hideung kawat annealed, listrik galvanized kawat, panas-dip galvanized kawat, kawat tambaga coated, PVCcoated kawat, dicét kawat, jsb lempeng & Cut Kawat Feature: Ieu tiasa nyimpen jam, waktu, bahan baku bisa dipake, sarta merenah pikeun transportasi jeung praktis. Lempeng & Cut Kawat Specificat ...


  • FOB Harga: US $ 668 - 710,3 / Ton
  • Min.Order kuantitas: 5 Ton / ton
  • Suplai Kamampuhan: 10 Ton / ton per Poé
  • Port: Tianjin
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Lempeng & Cut Kawat  mangrupakeun jenis kawat dasi nu populérna dipaké dina konstruksi, karajinan atawa pamakéan sapopoé. Ieu bisa motong kana ukuran nu tangtu sanggeus straightened.
    Lempeng & Cut Kawat Bahan:  Hideung kawat annealed, listrik galvanized kawat, panas-dip galvanized kawat, kawat tambaga coated, PVCcoated kawat, dicét kawat, jsb
    lempeng & Cut Kawat Feature: 
    Ieu tiasa nyimpen jam, waktu, bahan baku bisa dipake, sarta merenah pikeun transportasi jeung praktis.
    Lempeng & Cut Kawat Spesifikasi:
    spésifikasi Standar kawat cut lempeng: Kawat gauge 8 # -23 # (kawat diaméter ti 0.6mm ka 4.5mm) bari panjang nu beda-beda nurutkeun pangabutuh konsumén urang '.
    Lempeng & Cut Kawat Aplikasi:
    lempeng cut kawat dipaké dina mengikat up bahan konstruksi atawa item nu sejen. Lempeng kawat cut dijieunna tina kawat ire galvanized, kawat annealed hideung, kawat stainless steel, kawat PVC straightened lajeng potong buah rupa-rupa tebih nurutkeun sarat Anjeun.

    20150601103414021402

    20150601103488808880

    2015060110340954954

    20150601103478097809

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    Produk patali

    WhatsApp Online Chat !