Sun sahadé Netting

Pondok Description:

netting Sunshade teh netting sakumaha aplikasina. Bahan nu biasana poliéster, plastik, orat jeung saterusna. Warna hideung, bodas, konéng, jeung nu lianna salaku kedah. Di dieu nyaeta spésifikasi umum dina acara. Lamun boga spésifikasi husus sarta kelir, mangga masihan jéntré. Pedaran Cipondoh, Tangerang: bahan: 170T poliéster kalawan palapis polyamide. Ukuran lawon: 4 × 4m. 4pcs × 4m tali. 2pcs × 2.2m × dia.19mm tube baja (colokan gable). Protection UV. ngawengku 6 kuku bumi. kaasup ...


  • FOB Harga: AS $ 2.300 - 2.600 / Ton
  • Min.Order kuantitas: 2 Ton / ton
  • Suplai Kamampuhan: 20 Ton / ton per Minggu
  • Port: Tianjin
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Netting Sunshade  teh netting sakumaha aplikasina. Bahan nu biasana poliéster, plastik, orat jeung saterusna. Warna hideung, bodas, konéng, jeung nu lianna salaku kedah. Di dieu nyaeta spésifikasi umum dina acara. Lamun boga spésifikasi husus sarta kelir, mangga masihan jéntré.
    Pedaran Cipondoh, Tangerang:
    bahan:  170T poliéster kalawan palapis polyamide.
    Ukuran lawon:  4 × 4m.
    4pcs × 4m tali.
    2pcs × 2.2m × dia.19mm tube baja (colokan gable).
    Protection UV.
    ngawengku 6 kuku bumi.
    ngawengku 2 puncak taneuh.
    ngawengku 2 paku pikeun tube baja
    waterproof, colorfast, lightfast, non dieunakeun sarta bisa diumbah ku leungeun 40 ° C.
    Protection UV 40%.
    Lengkep pedaran bahan: 170T poliéster kalawan palapis.
    spésifikasi:  4 × 4M
    Packing:
    Potongan / susunan per karton jero / poli kantong: tiap PCS dipakétkeun kana kotak 4-5 warna.
    Buah / susunan per karton ékspor: 2pcs dipakétkeun kana hiji karton.

    20150601112558495849

    20150601112584308430

    20150601112553145314

    20150601112573017301

    20150601112583138313

    20150601112510401040

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    Produk patali

    WhatsApp Online Chat !