roh tim

Kudu nyieun tim paling cinta

henteu nyieun tim hutang

Abad 21 nyaéta umur nu tim anu ngirimkeun ngéléhkeun

Hiji jalma urang, jalma nu compares kalawan batur

Jigana geus leuwih lemah batan batur, kalayan di babarengan dibandingkeun batur!

Karya tim ieu kacida penting dina company.It kami geus rada mindeng salah yen teu bisa ngalakonan pakasaban ku sorangan. Anjeunna perlu deui urang comlete eta babarengan. Urang bisa nyebutkeun sababaraha damelan pentingna teu bisa dipigawé tanpa gawe babarengan. Contona, dina hiji patandingan maén bal, unggal memember muterkeun hiji peran béda nu penting, sadaya memembers kedah cooperate saling tarung ngalawan team.They lawan ngan bisa meunang pertandingan nalika maranéhna ngalakukeun gawe babarengan alus, atawa maranéhna bakal dielehkeun.

Cina boga hiji nyebutkeun heubeul, "Bhineka Tunggal nyaeta kakuatan", anu hartosna pentingna gawe babarengan.

2015060315115956595620150603151134053405

 20150603151196669666 20150603151167266726


WhatsApp Online Chat !